Kedysi sa vyzliekala na móle, zahalenú ju nečakajte ani v civile: Krásna Leomie vie, ako vyraziť dych

V zástupe známych hercov a osobností zo sveta šoubiznisu sa na premiére filmu Barbie v Londýne objavila aj topmodelka a moderátorka Leomie Anderson.

14.07.2023 00:00
debata (1)
Topmodelka Leomie Anderson v odvážnej kreácii... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Leomie Anderson Topmodelka Leomie Anderson v odvážnej kreácii Nensi Dojaka.

Tridsaťročná rodáčka z južného Londýna prijala pozvanie na premietanie očakávaného filmu o slávnej bábike – ona sama jednu priam pripomínala. Štíhla, vysoká a tiež veľmi sporo oblečená – tak sa bývalá superstar z prehliadok a kampaní značky Victoria's Secret objavila pred objektívmi v Londýne.

Zoe Saldana (vľavo) a Nicole Kidman Čítajte viac Trúfalá? Vôbec... Nicole Kidman si obliekla odvážne šaty a bodovala. Nebola sama, po jej boku žiari hviezda Avatara

Modelka si na seba vzala model z dielne dizajnérky Nensi Dojaka, ktorý tvorila miniatúrna flitrovaná sukienka s volánikom a podprsenka s detailom srdiečok. Vlastne to tak trochu pripomínalo časy, keď sa Leomie promenádovala na populárnych prehliadkach amerického výrobcu spodnej bielizne.

Herečky America Ferrera (vľavo) a Margot Robbie...
Topmodelka Leomie Anderson v odvážnej kreácii...
+27Spevák Sam Smith prišiel na premiéru v modeli...

Kráska, ktorej fyzický vzhľad je magnetom (a celkom zaslúžene), však nie je len peknou tváričkou či telom z modelingovej brandže. Andersonovej povesť sa totiž spája aj s veľmi aktívnym prístupom v rámci snahy o odstránenie rasových predsudkov v rámci modelingu.

zväčšiť Topmodelka Leomie Anderson v sexi kreácii Area. Foto: Profimedia
Leomie Anderson Topmodelka Leomie Anderson v sexi kreácii Area.

V minulosti sa Leomie objavila na niekoľkých konferenciách či napríklad nad TED Talks, kde hovorila o rasovej diskriminácii, postavení žien a jeho posilnení či kultúrnych otázkach. Od roku 2021 má vlastný podcast, v ktorom so známymi a zaujímavými osobnosťami rozoberá formovanie súčasnej kultúry a spoločnosti.

meghan, harry Čítajte viac Tí ale majú nervy! Vystúpenie Harryho a Meghan plné úsmevov pár hodín pred vybuchnutím ich 'bomby'

Andersonovú už čoskoro uvidia aj diváci a fanúšikovia šou o líčení z produkcie Netflixu – projektu Glow Up. Slávna modelka v ňom totiž vystriedala hlavnú moderátorku Mayu Jamu a bude sprevádzať štvrtou sériou, ktorú práve dokončujú.

Speváčky Camila Cabello (vľavo) a Shakira...
Zľava: Herečky Naomi Watts, Eiza Gonzalez a Zoe...
+22Zľava: Haruna Kawaguchi, Lily James, Zita...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #sexi #Barbie #Leomie Anderson

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...