Niet pochýb, komu držali palce! Reakcie princeznej Charlotte a jej brata Georga obleteli svet. Carlos, je to tam, tešili sa

Medzi divákmi nedeľňajšieho napínavého finále mužskej dvojhry vo Wimbledone boli aj princ George a jeho mladšia sestra - princezná Charlotte. Je celkom jasné, komu fandili.

17.07.2023 00:00
debata (6)
zväčšiť Reakcie členov kráľovskej rodiny na víťazstvo... Foto: Profimedia
789482181 Reakcie členov kráľovskej rodiny na víťazstvo Carlosa Alcaraza vo Wimbledone obleteli svet - zľava: princezná Charlotte a princ George.

Ratolesti princa Williama a jeho manželky Kate, ktoré sprevádzali oboch rodičov na finálový zápas, s napätím sledovali päťsetové dianie na kurte a do poslednej minúty čakali na výsledok.

Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt ako na ihlách, Ariana Grande či ex-Bond Craig s manželkou: Tenis prilákal hviezdy z celého sveta a... krásna Kate nechýbala

Objektívy fotoaparátov viackrát zachytili grimasy, nadšené gestá či povzbudzovanie Charlotte s Georgom pri výmenách na kurte. Obaja sa veľmi zanietene zhovárali aj so svojimi rodičmi. A pri finálovej loptičke už neutajili nadšenie.

Zľava: Herec Jonathan Bailey, speváčka Ariana...
Princezná Kate prichádza na finále mužskej...
+21Princ George a princezná Charlotte na zápase vo...

Princ George, ale aj jeho roztomilá sestra, princezná Charlotte nemohli vyzerať nadšenejšie, keď napínavý zápas definítivne ukončila víťazná loptička v prospech Španiela Carlosa Alcaraza.

Nadšene vyzerali obaja, no najmä malá princezná pôsobila, že je radosťou bez seba a ako skalná fanúšička obratného Španiela, ktorý získal svoj prvý titul vo Wimbledone. Emócie a nadšenie sa však objavilo aj v tvári princeznej Kate a, samozrejme, mnohých ďalších hostí.

Členovia kráľovskej rodiny sa s víťazom, v spoločnosti španieleskeho kráľa Felipeho, stretli aj po zápase. Tam vznikla ešte jedna roztomilá chvíľa – princezná Charlotte pôsobila veľmi hanblivo a v jednom momente sa dokonca skryla za mamin chrbát, keď sa k nej triumfujúci tenista priblížil.

zväčšiť Reakcie členov kráľovskej rodiny na víťazstvo... Foto: Profimedia
Princezná Kate, princezná Charlotte, princ George a princ William. Reakcie členov kráľovskej rodiny na víťazstvo Carlosa Alcaraza vo Wimbledone obleteli svet - zľava: Princezná Kate, princezná Charlotte, princ George a princ William.

Medzi nimi sa v nedeľu objavilo množstvo celebritných tvárí – prišli herci ako Andrew Garfield, Brad Pitt či Hugh Jackman alebo Daniel Craig, speváčka Ariana Grande či herečka Emma Watson. Viac si pozrite v našej bohatej galérii. Nižšie nájdete tiež galériu zo ženského sobotňajšieho finále, na ktorom sa tiež objavilo množstvo celebrít.

Víťazka ženskej dvojhry vo Wimbledone Markéta...
Tenisová legenda Martina Navrátilová sa prišla...
+10Herečka Maggie Smith sa prišla pozrieť na...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ George #wimbledon #radosť #princezná Charlotte #Carlos Alcaraz

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...