To už je fakt rok? On trochu namosúrený, ona zvodne božská - Affleck s Lopezovou oslávili prvé výročie pod paľbou

Ako besní cvakali paparazzovia a reportéri pred vychýrenou reštauráciou Giorgio Baldi v Los Angeles. Dôvodom bol príchod hviezdneho páru.

18.07.2023 00:00
Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck Foto:
Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck odchádzajú z reštaurácie Giorgio Baldi, kde oslavovali výročie.
debata

Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck si vyrazili na romantickú večeru, aby oslávili výročie. V nedeľu 16. júla ubehol presne rok od ich „prvej“ svadby, ku ktorej došlo v Las Vegas a na ktorej sa zúčastnilo len niekoľko najbližších.

Jennifer Lopez a Ben Affleck Čítajte viac Jennifer Lopez sa vydala za Bena Afflecka! Svadobný obrad? Len s tými najbližšími!

Slávna šoubiznisová dvojica, samozrejme, následne zorganizovala aj svadbu pre svojich priateľov a rodinu – veľkolepý ceremoniál sa konal o pár týždňov neskôr na usadlosti v Georgii, kam všetci hostia museli prísť v bielom. Krásna Jennifer vystriedala počas večera niekoľko šiat z dielne Ralph Lauren a zábery mal exkluzívne k dispozícii magazín Vogue.

Ona zvodne božská, on trochu namosúrený - Affleck s Lopezovou oslávili prvé výročie
Video
Zdroj: Profimedia

V nedeľu podvečer sa Affleck s Lopezovou vybrali osláviť prvé výročie do známej reštaurácie, pričom v pätách mali desiatky paparazzov. Doslova oslepujúce museli byť blesky, ktoré cvakali pár sekúnd, kým sa manželia stratili v útrobách populárneho podniku.

"Marry Me" Photo Call Čítajte viac Podoba nevesty Jennifer Lopez odhalená: Bola úchvatná a šaty... hotové umelecké dielo!

Ben Affleck pôsobil trochu namosúrene, ale dôvodom možno bol aj nápor paparazzovského záujmu. Päťdesiattriročná Jennifer aj tentoraz nadchla. Nielen vlastných fanúšikov. V bielych minišatách s trblietavým dekorom, ku ktorým si obula sandále na poriadne vysokom podpätku, vyzerala naozaj zvodne.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 2021.
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+32Herečka Salma Hayek na zábere z videa, ktorým...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #svadba #Jennifer Lopez #Ben Affleck #paparazovia

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...