Robí to zámerne? Tieto vety z úst princa Alberta jasne hovoria v neprospech Charlene, sú ponižujúce

Princ Albert (65) má za sebou niekoľko zásadných rozhodnutí, ktoré sa viažu ku kauze korupcie v radoch jeho blízkych zamestnancov a priateľov.

19.07.2023 10:00
Princezná Charlene a knieža Albert Foto: ,
Princezná Charlene a knieža Albert.
debata

Ako sa princ vyjadril pre denník „Le Figaro“, s niektorými dlhoročnými zamestnancami paláca sa rozlúčil, radikálny krok opísal: „Ak je dôvera narušená a na moje otázky nie sú jednoznačné odpovede, treba prijať rozhodnutia. Mojou úlohou je chrániť inštitúcie kniežatstva.“

Princezná Charlene z Monaka v kreácii Akris na...
Princezná Charlene a americký herec Josh...
+3Princezná Charlene sa na vyhlásení televíznych...

Ako ďalej uviedol, všetky vážne kroky prediskutoval so svojimi sestrami, Stéphanie (58) a Caroline (66). „Samozrejme, pretože sa ich to týka. Všetko sa deje po konzultácii s nimi, najmä pokiaľ ide o rodinný majetok.“ Čo je ale zarážajúce? Charlene (45), svoju manželku a matku ich dvojičiek, v tejto súvislosti nespomenul ani slovom. Celkom ju zo zásadných rozhodnutí vynecháva? Nemá k nim čo povedať? Pritom o dôležitého človeka a dôverníka prichádza v súvislosti s kauzou aj ona.

albert Čítajte viac Konečne oficiálne vyjadrenie z Monaka: Začal sa už proces odlúčenia princa Alberta a princeznej Charlene?

O čo v korupčnej kauze išlo? Na jeseň 2021 sa na internete objavili isté oficiálne dokumenty, ktoré diskreditovali správcov majetku rodín Grimaldi a Wittstock, Claudea Palmera a právnika Thierryho Lacosteho, ktorý je priateľom princa Alberta už od detstva, ako aj ďalších úradníkov. Dokumenty nazvané „Dossiers du Rocher“ majú dokazovať korupciu v niekoľkých realitných projektoch. Napriek obvineniam princ Albert dlho stál na strane svojich dôverníkov a zamestnancov. Ale karty sa obracajú, ako píše francúzsky denník.

Charlene Čítajte viac Narodeniny princeznej Charlene? Tomu sa hovorí krutý úder, monacký palác sa 'predviedol'

Palmero bol jedným z najvplyvnejších a najmocnejších mužov v kniežatstve, navyše, vždy bezvýhradne podporoval práve princeznú Charlene. Claude Palmero sa narodil v Alžírsku a pre monackú rodinu pracoval dlhé roky, už počas vládnutia princa Rainiera. Pozná tak mnohé tajomstvá a roky diskrétne dohliadal aj na finančné zabezpečenie Albertovho nemanželského syna Alexandra Grimaldi-Costeho (19).

Stal sa aj dôležitým poradcom princeznej Charlene od momentu, ako sa presťahovala do Monaka, spravoval časti jej majetku a takisto bol aktívny v projektoch jej brata, Seana Wittstocka (40) na Malte. Palmero bol jedným z najvplyvnejších mužov v kniežatstve, a na rozdiel od niektorých zamestnancov paláca, Charlene vždy bezpodmienečne podporoval. Zvlášť v čase, kedy pre ochorenie v roku 2021 uviazla na mesiace v Južnej Afrike. Charlene tak o svojho poradcu a spojemna v paláci prichádza.

Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
+12Charlene Wittstock ako snúbenica princa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #princ Albert

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...