Má naponáhlo? Krásavec Manganiello už podal žiadosť o rozvod, ako dôvod krachu manželstva uviedol...

Hviezdny pár Joe Manganiello a Sofia Vergara sa rozvádza po 7 rokoch.

22.07.2023 15:00
Joe Manganiello a Sofia Vergara Foto:
Herecký pár Joe Manganiello a Sofia Vergara.
debata

Dva dni po oznámení rozchodu, 19. júla, požiadal herec Joe Manganiello (46) oficiálne o rozvod so Sofíou Vergara (51). Ako uvádza portál „TMZ“ s odvolaním sa na súdne dokumenty, herec uviedol tradičný hollywoodsky dôvod – neprekonateľné rozdiely. Deň odlúčenia označil ako 2. júl.

Joe Manganiello Čítajte viac Ich rozchod je smutný, ale... Jeden z najsexi mužov Hollywoodu na nástupkyňu Sofie Vergara zrejme dlho čakať nebude

Herec, ktorý sa ako Richie preslávil vo filmoch zo série „Magic Mike“, si najal podľa portálu hviezdnu právničku Lauru Wasser, ktorá zastupovala mnoho hollywoodskych celebrít v rozvodových prípadoch. Je známa najmä tým, že trvá na platnosti predmanželských zmlúv. Aj preto portál píše, že „špinavá vojna“ sa v ich prípade neočakáva, keďže pred svadbou uzavreli predmanželskú zmluvu, ktorej sa vraj chcú obaja držať. Vyplýva z nej, že každý si ponechá svoj majetok a podelia sa o súdne poplatky za rozvod. Keďže spolu nemajú žiadne deti, nehrozí spor o výživné a zverenie detí do starostlivosti.

Joe Manganiello a Sofia Vergara Čítajte viac Ich rozchod je poriadny šok, hviezdny pár sa rozvádza po 7 rokoch. Tento signál však naznačil veľa...

Dvojica verejne oznámila 17. júla zámer rozviesť sa. Vergara a Manganiello vo vyhlásení uviedli: "Urobili sme ťažké rozhodnutie rozviesť sa. Ako dvaja ľudia, ktorí sa majú radi a ktorým jednému na druhom záleží, vás prosíme o rešpektovanie nášho súkromia, zatiaľ čo sa budeme snažiť nájsť smer v tejto novej fáze našich životov,“ znelo vo vyhlásení, ktoré kolumbijská hviezda a americký herec poskytli médiám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sofia Vergara #Joe Manganiello

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje.
Nenakupujte veci, ktoré nepotrebujete, odložte si...

+ Zabudnite dnes na všetko mastné, neprospeje vám to.
Neprehliadajte fakt, že nie vždy musíte mať pravdu práve...