Súd jej odklepol výživné 130-tisíc na mesiac, Costnerova manželka to oslávila na pláži s deťmi a... je toto vari jej nový chlap?

Hoci z opisu a správ médií sa zdá byť rozvod herca Kevina Costnera a jeho ešte stále manželky Christine Baumgartner všetko, len nie pokojný, hercova partnerka si vyrazila na dovolenku.

24.07.2023 07:05
Christine Baumgartner Foto:
Christine Baumgartner, rozvádzajúca sa manželka herca Kevina Costnera, sa objavila na pláži na Havaji. Spoločnosť jej robili aj deti.
debata (2)

Blondínka, ktorá pred pár týždňami celkom šokujúco požiadala o rozvod so známym hercom, si vyrazila na Havaj. Vzala so sebou aj tri ratolesti, ktoré má so známym hercom a na ktoré bude podľa rozhodnutia súdu dostávať takmer 130-tisíc dolárov mesačne (presne 129 755 dolárov).

Christine Baumgartner a Kevin Costner Čítajte viac Musí sa vysťahovať, rozhodol sudca. Costnerova manželka dostala dátum, najtvrdšia bitka sa však stále čaká

Na pláži sa v spoločnosti detí objavil urastený muž – štyridsiatnik, no podľa všetkého išlo o kamaráta alebo ochrankára, ktorý sa staral o ich bezpečnosť. Aj vzhľadom na fakt, že celá rodina je momentálne pod mediálnym drobnohľadom a bulvárne médiá sa nevyhýbajú ani fotografovaniu či kontaktovaniu detí. Baumgartnerovú však zároveň na havajskej dovolenke zachytili aj v inej mužskej spoločnosti. A tam sa špekuluje aj o čomsi inom…

Christine Baumgartner, rozvádzajúca sa manželka...
Christine Baumgartner, rozvádzajúca sa manželka...
+1Christine Baumgartner, rozvádzajúca sa manželka...

Ako píše britský Daily Mail, 49-ročná Christine si vyrazila na prechádzku v spoločnosti finančníka a podnikateľa Josha Connora, ktorý je výkonným riaditeľom a manažérom spoločného portfólia Oaktree Capital Group. Či ide o jej nového partnera, zostáva zatiaľ v rovine špekulácií. Fotografie, ktoré získalo niekoľko médií (pozrite si ju napríklad tu – odkaz vedie na magazín People.com), však zachytávajú dvojicu s úsmevom na prechádzke. Christine kráča v letných staroružových šatách a Josh sa po jej boku usmieva, bez košele, oblečený v plavkách.

zväčšiť Christine Baumgartner, rozvádzajúca sa manželka... Foto: Profimedia
Christine Baumgartner Christine Baumgartner, rozvádzajúca sa manželka herca Kevina Costnera, sa objavila na pláži na Havaji.

V súvislosti s prebiehajúcim rozvodom držiteľa Oscara Costnera a Baumgartnerovej sa objavilo za posledné týždne niekoľko poriadne pikantných správ. Krátko po tom, čo sudca nariadil Christine, aby do konca júla opustila spoločný dom (žila v ňom s Costnerom) v oblasti Santa Barbara v hodnote 145 miliónov dolárov, právnik hviezdy seriálu Yellowstone ju obvinil z krádeže niektorých Kevinových vecí a použitia kreditnej karty pod jeho menom na zaplatenie svojho právnika.

Michelle Hunziker Čítajte viac Babička? To si asi robíte srandu... Slávna blondínka šla do plaviek, keď sa namočila, pláži skoro vypadli oči

Dvojica vyriešila aspoň jednu vec – výšku mesačného výživného. Tá je, ako už bolo spomenuté, takmer 130-tisíc dolárov mesačne. Pár si rozdelí náklady na zdravotnú starostlivosť pre svoje tri deti Caydena (16), Hayesa (14), a Grace (13), ako aj náklady na mimoškolské aktivity a súkromnú školu. Christine predtým žiadala, aby jej bývalý znášal tieto náklady sám.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #pláž #Havaj #nový muž #Kevin Costner #Christina Baumgartner

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...