Princezná Arabela zmenila imidž? Aha, herečka Jana Nagyová už nie je blondínka

Ešte minulý rok ju mohli českí aj slovenskí diváci vidieť v rozprávke Princ mamánek. Mnohí v nej stále spoznávali svoju detskú hrdinku - princeznú Arabelu. Herečka Jana Nagyová však pred pár mesiacmi zmenila imidž.

24.07.2023 09:30
debata (2)
Herečka Jana Nagyová na premiéra filmu Dve... Foto: Profimedia
Jana Nagyová Herečka Jana Nagyová na premiéra filmu Dve slová ako kľúč.

Známa Slovenka, ktorá si od hereckého chlebíčka dala niekoľkoročnú pauzu, sa objavila pred pár dňami v Prahe. Ako tmavovláska. Opäť, aby uviedla nový projekt.

Ilona Csáková, Bára Basiková a Monika Absolonová Čítajte viac 21 rokov ušlo ako voda... Csáková, Basiková aj Absolonová opäť spolu, ako sa zmenili od čias slávneho muzikálu?

Nagyová si zahrala v dramatickej snímke Dve slová ako kľúč, ktorú spoločne s ďalšími tvorcami uviedla na slávnostnej premiére. Okrem tohto filmu však na ďalšom pracuje (film o Ondrejovi Nepelovi) a vráti sa aj na televízne obrazovky.

zväčšiť Herečka Jana Nagyová na premiére filmu Princ... Foto: Martin Hesko/BONTONFILM
Jana Nagyová Herečka Jana Nagyová na premiére filmu Princ mamáčik v Bratislave žiarila.

Práca na hereckých projektoch znamená pre Nagyovú, ktorá dlhodobo žije v Nemecku, aj veľa cestovania. Ako priznala pre portál Super.cz, jej manžel sprvu nadšený nebol. „Veľa som s manželom diskutovala, povedala som mu, že je to môj život a som dušou umelkyňa. A keby mi to zakázal, tak by ma pochoval,“ uviedla herečka pre portál.

Princezná Charlene z Monaka Čítajte viac Táto blond štica je už minulosť: Princezná Charlene spravila radikálnu zmenu, tvár sa však nemení... ani náznak úsmevu

Dodala tiež, že to nerobí kvôli peniazom, ale preto, lebo je dušou umelkyňa. „Vyžívam sa v tom, že sa môžem v dôchodkovom veku realizovať,“ dodala pôvabná šesťdesiatnička.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dôchodok #film #účes #zmena #Jana Nagyová

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...