21 rokov ušlo ako voda... Csáková, Basiková aj Absolonová opäť spolu, ako sa zmenili od čias slávneho muzikálu?

Písal sa rok 2002 a ony sa striedali na jednom pódiu v úlohe slávnej panovníčky. České spevácke hviezdy sa pred pár dňami stretli znovu. Ako sa zmenili?

14.07.2023 00:00
Ilona Csáková, Bára Basiková a Monika Absolonová Foto:
Zľava: Speváčky Ilona Csáková, Bára Basiková a Monika Absolonová v roku 2002 pri preberaní ocenenia za muzikál Kleopatra.
debata (1)

V susednom Česku má už dlhoročnú tradíciu podujatie venované ženským speváckym hviezdam nazvané Kráľovné popu na Karlštejně. Ani tento rok sa nemuseli fanúšikovia českej populárnej scény obávať, že by sa ich obľúbeného koncertu nedočkali. Konal sa pred pár dňami – ako inak na slávnom hrade.

Speváčka Bára Basiková na krste knihy. Čítajte viac Chcem covid, zúri Bára Basiková: Zomrelo 200 ľudí, to je nejaká katastrofa?

Obsadenie a spevácke hviezdy sa rokmi striedajú a menia – tentoraz sa však na jednom pódiu znovu stretli tri známe tváre, ktoré nespája len hudobný a spevácky talent. Speváčka Ilona Csáková, jej kolegyňa Bára Basiková a tiež speváčka a herečka Monika Absolonová sa zišli na jednom pódiu. Kedysi sa zase na jednom pódiu striedali.

Kolegyne a kamarátky Bára Basiková (vľavo) a...
Hudobný manažér Janis Sidovský a speváčky...
+3Zľava:  Ilona Csáková, Monika Absolonová a Bára...

Práve toto spevácke trio sa alternovalo v mimoriadne populárnom muzikáli Kleopatra, ktorý uviedli prvýkrát v roku 2002 a ktorý sa dočkal obnovenej premiéry o šesť rokov neskôr a aj ďalších limitovaných vystúpení.

zväčšiť Kolegyne a kamarátky Bára Basiková (vľavo) a... Foto: CNC / David Kundrát / CNC / Profimedia
Bára Basiková (vľavo) a Ilona Csáková Kolegyne a kamarátky Bára Basiková (vľavo) a Ilona Csáková na koncerte Královny popu na Karlštejně.

Od chvíle, čo Absolonová, Basiková a Csáková prvýkrát žiarili na pódiu v úlohe egyptskej panovníčky ubehlo rovných 21 rokov. Ako sa známe Češky zmenili? Pozrite sa s nami v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bára Basiková #Kleopatra #Monika Absolonová #Ilona Csáková

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú energiu.
Zmeňte postoj k práci, v opačnom prípade to za chvíľu...

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...