Jolie a Pitt si na tomto romantickom mieste povedali "áno", teraz je kameňom sváru. Pozrite, aký skvost v sebe ukrýva

Veľké vinárstvo Château Miraval niekdajšieho páru snov - Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (59) sa nachádza v romantickom Provensálsku.

24.07.2023 13:00
Provensálsko Foto:
Vinárstvo Château Miraval - romantické miesto v Provensálsku.
debata

Prvýkrát si dvojica nehnuteľnosť prenajala v roku 2008, miesto si natoľko zamilovali, že ho v roku 2011 kúpili a pomohli mu naplno zažiariť. V spolupráci s vinohradníckou rodinou Perrin uviedli na trh aj víno pod značkou Château Miraval, zvlášť „Miraval Rosé“ sa stalo hitom.

Vinárstvo sa nachádza neďaleko Correns, malej dedinky v južnom Francúzsku. Čo je na Château Miraval výnimočné, je jeho poloha. Ílovité a vápenaté pôdy dodávajú šumivým vínam ušľachtilú chuť. Zámok je obklopený lesmi, olivovými hájmi a vinicami.

zväčšiť Víno pod značkou Château Miraval. Foto: Profimedia
víno Víno pod značkou Château Miraval.

Vinohradnícke terasy boli miestom umeleckej inšpirácie už dávno predtým, než nehnuteľnosť kúpil slávny pár. Ako píše magazín Bunte, v roku 1977 postavila jazzová legenda a vtedajší majiteľ Château Miraval Jacques Loussier v zámku nahrávacie štúdio. Okrem iného tu vznikli nahrávky Pink Floyd, štúdio si prenajal aj Sting (71), Sade, Wham! či The Cranberries. Štúdio Brad Pitt a producent Damien Quintard zrenovovali a znovu otvorili v roku 2022 – pohľad dovnútra štúdia očarí (foto nižšie).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miraval Studios (@miravalstudios)

Château Miraval nie je známy len svojimi šumivými vínami a hudbou, ale vyrábajú sa tu aj ďalšie vysokokvalitné produkty ako olivový olej, gin a takisto prírodná kozmetika.

Od rozvodu Angeliny Jolie a Brada Pitta sa Château Miraval opakovane dostáva na titulky novín. Súdia sa o akcie vinárstva. Podľa Brada Pitta bola ich dohoda o tom, že svoj podiel môže druhá strana predať len po vzájomnej dohode. Jolie však po rozvode predala svoju časť ruskému oligarchovi bez toho, aby si pýtala Pittov súhlas. Brad Pitt teraz žaluje tento predaj a tvrdí, že vinárstvo je pre neho všetkým. Jolie však podala protižalobu, aby vyvinula tlak na Pitta.

Brad Pitt Čítajte viac Táto rovnica nesedí: Brad Pitt má o tri roky viac ako Alcaraz a Djokovic dokopy a výzor... má vari recept na večnú mladosť?

Hoci aktuálne medzi niekdajšími zaľúbencami zúri vojna, idylické okamihy prežili v Château Miraval aj oni. 23. augusta 2014 si práve na tomto mieste po rokoch spoločného života konečne povedali „áno“.

Modelka Lila Moss, dcéra slávnej Kate Moss,...
Herečka Phoebe Dynevor v hľadisku turnaja...
+17Bývalý tenisový profesionál Roger Federer a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Vyhľadávanie radosti vo všedných dňoch posilní dušu.
Pomôžte finančne ľuďom, ktorý sú menej šťastný, máte nato....