Táto rovnica nesedí: Brad Pitt má o tri roky viac ako Alcaraz a Djokovic dokopy a výzor... má vari recept na večnú mladosť?

Dokonca ani športovým médiám neuniklo, že sa na nedeľňajšom zápase mužského finále vo Wimbledone objavila záplava celebritných tvárí. Jednou z nich bol aj slávny hollywoodsky herec Brad Pitt.

18.07.2023 00:00
Brad Pitt Foto: ,
Herec Brad Pitt počas zápasu vo Wimbledone medzi Carlosom Alcarazom a Novakom Djokovicom.
debata (1)

Práve on patril medzi magnety fotoreportérov v hľadisku a nielen to. Dokonca aj britský športový kanál BBC Sport si jeho prítomnosť uvedomil. V celkom zaujímavej súvislosti.

Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt ako na ihlách, Ariana Grande či ex-Bond Craig s manželkou: Tenis prilákal hviezdy z celého sveta a... krásna Kate nechýbala

„Brad Pitt je o tri roky starší ako Novak Djokovic (36) a Carlos Alcaraz (20) dokopy,“ napísali na facebookovom profile BBC Sport v nedeľu podvečer ku fotografii hollywoodskej hviezdy. Pitt má na zábere trochu zamyslený výraz, díva sa priamo na kurt, na očiach má nasadené pilotské slnečné okuliare a vlasy upravené tak, ako si ich kedysi upravoval v 90-tych rokoch.

Zľava: Herec Jonathan Bailey, speváčka Ariana...
Princezná Kate prichádza na finále mužskej...
+21Princ George a princezná Charlotte na zápase vo...

Faktom je, že pri pohľade na držiteľa Oscara, ktorý zahviezdil v snímkach ako Sedem, Vtedy v Hollywoode či Pod(f)uck, by si len málokto pomyslel, že Brad Pitt oslávil 59 a čoskoro ho čaká aj oslavu okrúhlej šesťdesiatky (už tento rok v decembri).

Brad Pitt Čítajte viac Ako zrodený pre kokpit? Brad Pitt v pretekárskej kombinéze hviezdou na okruhu F1, jeho prítomnosť má tento dôvod...

Hoci niektorí komentujúci sa pozastavujú nad tým, čo má vzhľad hollywoodskej hviezdy s tenisovým športom, iná početná skupina s nadšením zložila poklony bývalému manželovi Angeliny Jolieovej. Zdá sa, že naozaj má recept na (ak nie večnú, tak aspoň poriadne predĺženú) mladosť.

Iba nedávno sa Pitt objavil aj na Veľkej cene Anglicka, dôvodom je nakrúcanie nového filmu APEX. V ňom stvárni bývalého jazdca F1, ktorý sa vracia do kokpitu. Zábery z nakrúcania nájdete v galérii nižšie.

Herec Brad Pitt pri prípravách svojho nového...
Lewis Hamilton zdraví fanúšikov na okruhu...
+9Herec Brad Pitt zdraví fanúšikov na okruhu...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #vek #Brad Pitt #vzhľad

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...