Ako zrodený pre kokpit? Brad Pitt v pretekárskej kombinéze hviezdou na okruhu F1, jeho prítomnosť má tento dôvod...

Medzi hviezdami pretekárskych stajní bolo možné už niekoľko dní pozorovať aj rovnako slávnu tvár z filmového sveta. Herec Brad Pitt sa objavil na Veľkej cene Anglicka.

10.07.2023 00:00
Brad Pitt Foto: ,
Herec Brad Pitt na záberoch z okruhu Silverstone, kde sa začala produkcia nového filmu, na ktorom Pitt spolupracuje s Lewisom Hamiltonom.
debata

Päťdesiatdeväťročný herec a držiteľ Oscara sa však na okruhu Silverstone neobjavil náhodou a tiež nie ako skalný fanúšik Formuly 1. Hollywoodska hviezda totiž začala s nakrúcaním nového filmového projektu, v ktorého produkcii je zapojený aj pretekár Lewis Hamilton. A bude sa odohrávať práve v prostredí pretekárov na superrýchlych kolesách.

Daniela Peštová a spevák Pavol Habera Čítajte viac Krásna Peštová dávala zbohom Varom, záver patril aj legende z Nemocnice na okraji mesta. Kolářovú obliekol Slovák a vyzerala skvelo

Pitt sa v Silverstone objavil už minulý týždeň vo štvrtok, pričom s úsmevom pózoval fotografom a rozdal niekoľko podpisov. Jeho charizmatický vzhľad a šarm bol vďačnou témou na diskusiu na sociálnych médiách a ich fórach.

Herec Brad Pitt pri prípravách svojho nového...
Lewis Hamilton zdraví fanúšikov na okruhu...
+9Herec Brad Pitt zdraví fanúšikov na okruhu...

O pár dní neskôr však už Pitta zachytili objektívy v pretekárskej kombinéze a na niekoľkých formulách boli nainštalované kamery, ktoré mali snímať pretekárov pri jazde. Začalo sa totiž nakrúcanie filmu Apex, v ktorej si exmanžel Angeliny Jolieovej zahrá.

zväčšiť Herec Brad Pitt pri prípravách svojho nového... Foto: SITA/AP, David Davies
Brad Pitt Herec Brad Pitt pri prípravách svojho nového filmu pod názvom Apex, ktorý sa bude odohrávať v prostredí Formuly 1.

Okrem Pitta sa vo filme objaví aj herec Damson Idris či herečka Kerry Condon. Režisérom je Joseph Kosinski a produkciu má okrem Pittovej spoločnosti a jazdca Hamiltona pod palcom aj Jerry Bruckheimer.

Vanessa Kirby Čítajte viac Kráska v hadej koži zatieni aj Cruisa. Po misii s ním však už svet čaká na... bude to veľkolepé, hovorí sama

Aj keď film v súčasnosti nemá názov ani dátum uvedenia na trh, predpokladá sa, že Brad hrá vodiča na dôchodku, ktorý sa vracia k športu. V projekte sa údajne budú v maximálnej možnej miere objavovať skutočné autá. Viac o filme sa určite dozvieme už čoskoro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Brad Pitt #nakrúcanie #silverstone

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...