Bikiny, jachty, romantika! Saint-Tropez nabité slávnymi hviezdami, kto všetko si užíva luxusnú atmosféru? Pozrite sa

Francúzske letovisko Saint-Tropez priam priťahuje svetové celebrity.

25.07.2023 00:00
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz Foto:
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz mieria do Clubu 55 v Saint-Tropez.
debata

Svoje luxusné jachty nechajú v prístave a ich kroky na súši smerujú do slávneho Clubu 55. Počas júla práve táto reštaurácia priam „praská“ vo švíkoch.

Katy Perry a Orlando Bloom  v Saint-Tropez.
 Adrian Brody a Georgina Chapman na pláži v...
+4Modelka Frida Aasen v uličkách Saint Tropez.

Aktuálne do nej zamierili ešte stále čerství manželia, Brooklyn Beckham a jeho krásna polovička, herečka Nicola Peltz. Dvojica sa štýlovo zladila do bielej a po jazde na motorovom člne vyrazili práve do Clubu 55.

Na známej pláži takisto z motorového člna vystúpil aj oscarový herec Adrian Brody a jeho partnerka, návrhárka Georgina Chapman. Dvojica dovolenkuje na jachte pri pobreží Francúzska a slávne letovisko si tak nenechali ujsť ani oni.

zväčšiť Sienna Miller na dovolenke pri  Saint-Tropez. Foto: Profimedia
Sienna Miller Sienna Miller na dovolenke pri Saint-Tropez.

41-ročná britská hviezda Sienna Miller takisto zamierila do Saint-Tropez, aby tu prežila prázdniny po boku nového partnera Oliho Greena, v Británii nenechala ani dcéru Marlow. Krásna blondínka predviedla pred paparazzi fotografmi ukážkovú postavičku v bikinách.

Síce nie v bikinách, ale takisto skvelú postavu ukázala v prímorskom mestečku aj nórska modelka Frida Aasen (28), ktorú paparazzi v Saint-Tropez takisto neprehliadli.

Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin Čítajte viac Môžu vyzerať zamilovanejšie? Stallone sa od manželky ani nepohne, láskou ozdobili Saint Tropez

Katy Perry a Orlando Bloom trávili dovolenku na jachte v blízkosti Saint-Tropez, fotografi ich zachytili v momente ich odchodu z letoviska na letisko.

Júlové Saint-Tropez si s poriadnou dávkou romantiky užili aj manželia Sylvester Stallone a Jennifer Flavin. Sedemdesiatšty­riročný predstaviteľ Rockyho či Ramba sa so svojou o dvadsať rokov mladšou polovičkou ruka v ruke prechádzali mestom, nakupovali a budili značnú pozornosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adrien Brody #Sylverster Stallone #Saint-Tropez

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...