Po obvineniach detí Alaina Delona francúzska polícia prehľadala byt ženy, ktorá so slávnym hercom žila

Francúzska polícia prehľadala bydlisko Hiromi Rollinovej, ktorá predtým žila s hercom Alainom Delonom. Jeho deti ju obviňujú, že herca obmedzovala a snažila sa ho "odstrihnúť" od kontaktov s rodinou a blízkymi.

26.07.2023 13:25
Alain Delon Foto:
Alain Delon na pohrebe herca Jean-Paula Belmonda v roku 2021, po jeho boku syn Anthony Delon.
debata

Policajti z Orléans vykonali prehliadku u japonskej umelkyne v rámci predbežného vyšetrovania začatého kvôli obvineniu vznesenému Delonovými deťmi, uviedol denník Le Parisien.

Alain Delon Čítajte viac Ide im len o dedičstvo, bráni sa žena, ktorá žila s Delonom. Hercove deti pozná roky, ich vzťahy vždy boli a sú...

Deti francúzskej filmovej legendy podali na začiatku júla na ženu trestné oznámenie. Podľa nich Rollinová obmedzovala Delona na osobnej slobode. Rollinová tvrdí, že s Delonom v posledných desaťročiach udržovala milenecký vzťah. Podľa svojho advokáta po vynútenom odchode zo spoločného bydliska získala naspäť iba časť vecí, ktoré mala v dome.

Alain Delon Čítajte viac Obmedzuje ho, obťažuje a dokonca týrala jeho psa: Deti Alaina Delona žalujú otcovu družku, slávny herec žiada, aby...

Rollinová v dokumente tvrdí, že mala od začiatku s hercovými deťmi komplikované vzťahy. Podľa dokumentu, ktorý spísal advokát Rollinovej, deti konajú s cieľom zaistiť si celé hercovo dedičstvo. Prokuratúra na základe dvoch podaní začala Rollinovú vyšetrovať a uviedla, že k oznámeniam sa pridal aj 87-ročný Delon.

Alain Delon na snímke z roku 1970.
Alain Delon a Rosalie van Breemen v roku 1996.
+4Alain Delon a archívnej snímke.
debata chyba
Viac na túto tému: #Alain Delon

+ Spoločné stolovanie s blízkymi vytvára nezabudnuteľné chvíle.
Ak vám dnes niečo nejde, nevadí, oddýchnite si,...

+ Zdravá strava prináša nielen zdravie, ale aj pocit šťastia a pokoja.
Spolupráca s kolegami otvorí dvere k novým...