Dvakrát bola vydatá za slávneho miliardára a teraz... bude si brať detskú hviezdu Lásky nebeskej, ktorú miluje toľko Slovákov

Vzťahy a súkromné životy hviezd v šoubiznise dokážu byť pestré, prepletené a zaslúžene pútajú pozornosť verejnosti. Jednou z takýchto hviezd je určite aj herečka Talulah Riley.

30.07.2023 00:00
Talulah Riley a herec Thomas Brodie-Sangster Foto: ,
Talulah Riley a herec Thomas Brodie-Sangster pózujú fotografom spoločne. Aj spojenie niekdajšieho hrdinu hitu Láska nebeská a pôvabnej herečky bolo pre verejnosť poriadne prekvapivé.
debata

Podľa mena možno našincovi nie veľmi známa herečka má však práve svoj súkromný život pomerne pestrý. A zdá sa, že po dvoch nevydarených manželstvách (dokonca s rovnakým mužom) pôjde znovu pod čepiec.

Jonathan Majors, Tessa Thompson a herec Michael B. Jordan Čítajte viac Dámy, oči sem! Internet šalie, pár hodín pred premiérou šla hviezda Creed III do boxeriek

Rileyovej vyvoleným sa stal herec Thomas Brodie-Sangster. Ani toto meno vám možno veľa nepovie, ale keď sa povie Láska nebeská, už zasvieti žiarovka. Jeden z najznámejších romantických filmov, ktorý sprevádza na Vianoce či Veľkú noc divákov pri obrazovkách už dlhé roky, poznajú aj slovenskí diváci. A tým pádom určite aj Brodieho-Sangstera. Práve on v ňom totiž stvárnil detského hrdinu, chlapca, ktorý prežíva prvú školskú lásku a zaľúbenie a zároveň musí čeliť úmrtiu mamy.

Brodie-Sangster sa s Rileyovou zoznámil pri nakrúcaní projektu Pistols a od prvej iskry to pokračovalo až k žiadosti o ruku.

Ešte zaujímavejšie pritom je, že 37-ročná Talulah bola v minulosti vydatá za miliardára Elona Muska. A nie raz, ale hneď dvakrát. Dvojica sa vzala prvýkrát v roku 2010 a vydržala do roku 2012. Druhé manželstvo po rýchlom rozvode uzavreli hneď o rok neskôr a následne sa opäť rozviedli v roku 2016.

Musk na novinky v živote svojej exmanželky reagoval tiež. „Blahoželám,“ napísal stručne na Twitteri a pridal aj emotikon srdiečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Elon Musk #Thomas Brodie-Sangster #Talulah Riley

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...