Dámy, oči sem! Internet šalie, pár hodín pred premiérou šla hviezda Creed III do boxeriek

Pánska jazda - tak na filmové pokračovanie boxerského eposu Creed pozývajú aj zástupcovia slovenskej distribučnej spoločnosti. Pri pohľade na jeho dvoch hlavných predstaviteľov si však dovolíme tvrdiť, že ani dámy (a všetci obdivovatelia muskulatúry a napnutých svalov) neprídu skrátka.

01.03.2023 00:00
Jonathan Majors, Tessa Thompson a herec Michael... Foto: ,
Zľava: Herec Jonathan Majors, Tessa Thompson a herec Michael B. Jordan na slávnostnej premiére filmu Creed III.
debata (1)

Slávnostná premiéra tretieho filmu Creed sa konala v pondelok večer v Los Angeles a na červenom koberci spojila trio hlavných predstaviteľov. V zohratej dvojici hercov Michaela B. Jordana a Tessy Thompsonovej pribudol Jonathan Majors.

Shawn Mendes Čítajte viac Shawn Mendes vyzliekol tričko, ale jeho svaly nie sú to, čo všetci riešia! Toto je vraj jeho nová partnerka, má o 27 rokov viac

Trio si zapózovalo pred objektívmi, páni v elegantných a štýlových oblekoch, herečka známa tiež z filmov o Thorovi či seriálu Westworld, zase v zlatých šatách bez ramienok. A doplnili ich aj ďalší hostia – medzi nimi napríklad tiež tenistka Serena Williams či herečka Marsai Martin alebo speváčka a herečka Chloe Bailey.

Herečka Tessa Thompson na slávnostnej premiére...
Herečka Mila Davis-Kent.
+8Herečka Tessa Thompson na slávnostnej premiére...

Len pár hodín pred premiérou mala „premiéru“ aj trochu iná šálka kávy súvisiaca s hlavným hrdinom Jordanom. Príťažlivý herec a držiteľ titulu najsexi muž planéty sa totiž vyzliekol pre kampaň na spodnú bielizeň Calvin Klein a pred objektívom predviedol vyšportované telo len v pánskych boxerkách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Calvin Klein (@calvinklein)

Načasovanie premiéry nových záberov a spotu nie je určite náhodné – konieckoncov, film Creed III nie je pútavý len príbehom a autentickými boxerskými zápasmi, ale aj nabitý testostéronom a momentkami, ktoré mnohým diváčkam aj divákom prídu príťažlivé. Stačí si pozrieť, do akej fyzickej formy sa vytrénovali jeho dvaja mužskí protagonisti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Calvin Klein (@calvinklein)

V slovenských kinách má Creed III premiéru už vo štvrtok, pričom niektorí diváci ho uvidia premiérovo ešte o deň skôr. Či sa dá očakávať, že bude nasledovať aj štvorka, je zatiaľ asi predčasné. Úspech doterajších filmov však naznačuje, že by to tak pokojne mohlo byť. Zatiaľ si pozrite aspoň zábery z premiéry a trailer.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Tessa Thompson #Michael B. Jordan #Creed III #Jonathan Majors

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...