Shawn Mendes vyzliekol tričko, ale jeho svaly nie sú to, čo všetci riešia! Toto je vraj jeho nová partnerka, má o 27 rokov viac

Spevák Shawn Mendes sa posledné mesiace objavoval v médiách najmä v súvislosti s jeho zrušeným turné a priznaním psychického vyčerpania. Teraz sú to však iné dôvody, ktoré k nemu lákajú paparazzov.

23.02.2023 00:00
Shawn Mendes Foto:
Spevák a skladateľ Shawn Mendes na záberoch po prechádzka v Runyon Canyon Park v Los Angeles.
debata

Dvadsaťštyriročný rodák z Kanady sa objavil pred pár dňami neďaleko parku Runyon Canyon Park v Los Angeles, kam si vyrazil na prechádzku. Oblečený len v čiernych športových šortkách, bez trička, predvádzajúc špičkovú fyzickú formu.

Lukas Gage Čítajte viac Nový sexi párik v americkom šoubiznise! Kardashianovej kaderník randí s hrdinom seriálového hitu You

Ani to však nebol hlavný magnet záujmu médií – tým bola Mendesova spoločnosť. Populárneho speváka totiž zachytili objektívy v spoločnosti dámy Jocelyne Miranda, celebritnej chiropraktičky. Podľa viacerých zdrojov to má byť práve ona, kto je novou Mendesovou partnerkou v súkromnom živote.

zväčšiť Spevák Shawn Mendes a chiropraktička Jocelyne... Foto: Profimedia
Shawn Mendes a chiropraktička Jocelyne Miranda Spevák Shawn Mendes a chiropraktička Jocelyne Miranda, ktorá je jeho údajnou novou partnerkou.

Najzaujímavejší je pravdepodobne fakt, že certifikovaná lekárka prekročila päťdesiatku a vo veku 51 rokov je od Mendesa staršia o rovných 27 rokov. Treba však tiež dodať, že na paparazzovských záberoch tento vekový rozdiel absolútne nebadať. Tmavovláska, oblečená v čiernom športovom komplete a so slnečnými okuliarmi na očiach vyzerá veľmi mladistvo.

Alison Brie Čítajte viac V novej komédii šla donaha, nezostala len pri tom! Takto Alison Brie šokovala manžela na hoteli

O tom, či dvojica naozaj tvorí pár, vedia asi len oni dvaja – žiadne oficiálne vyjadrenie z ich strany zatiaľ neprišlo. Prvé špekulácie o tom, že by mohli spolu randiť, sa objavili už minulý rok v lete. Vtedy bol Mendes čerstvo po rozchode so speváčkou Camilou Cabello a fotografi ho pristihli na obede s doktorkou Mirandaovou.

V utorok ráno, keď ich zvečnili pred spomenutým parkom, prišla chiropraktička v športovej mikine s nápisom „I love you, baby (Milujem ťa, zlatko)“. Neskôr si ju však zložila dolu.

Herečka Eva Mendes a herec a model Jamie Dornan...
Jedna z najslávnejších reklám na spodnú...
+22Dizajnér Calvin Klein osobne - na zábere z roku...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #forma #partnerka #Shawn Mendes

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...