Sledovaná vojna Costnerovcov? Tak predsa... Už majú za sebou takúto novinku

V máji ohlásili manželia Kevin Costner a Christine Baumgartner koniec ich manželstva.

01.08.2023 00:00
Kevin Costner a Christine Baumgartner Foto:
Kevin Costner a Christine Baumgartner a ich ratolesti na archívnej snímke.
debata

Odkedy sa v médiách v máji objavili informácie o rozpade manželstva oscarového herca Kevina Costnera, stal sa práve tento pár ostro sledovaným sústom pre bulvár. Dôvod? Christine Baumgartner, manželka herca, sa odmietala odsťahovať zo spoločnej vily v hodnote 145 miliónov dolárov v Santa Barbara.

Christine Baumgartner a Kevin Costner Čítajte viac Po ohlásení rozvodu to u Costnerovcov vrie: Manželka herca odmieta opustiť ich dom

V tomto smere už nastal posun, ako píše magazín People. V piatok boli spozorované sťahovacie autá, ako z miliónovej vily odvážajú veci. Ako uvádza magazín ‚People‘, Christine Baumgartner tak dodržala stanovenú lehotu – 31. júla.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

„Christine postupuje podľa právnej rady v manželskej zmluve a odchádza z rodinného domu. Bude bývať v menšom dome na pozemku, ktorý slúžil na ubytovanie zamestnancov,“ informoval zdroj. Ide o „dočasné riešenie“. Zdroj pre spomínaný magazín pokračuje: „Stále hľadá nový dom. Deti sa na jeseň vrátia s kamarátmi do školy. Christine sa snaží udržať všetko čo najnormálnejšie. Jej jediná starosť sú teraz deti.“ Párik má spolu tri ratolesti – Caydena (16), Hayes (14) a Grace (13).

zväčšiť Kevin Costner a Christine Baumgartner na... Foto: SHUTTERSTOCK
Kevin Costner a Christine Baumgartner Kevin Costner a Christine Baumgartner na archívnej snímke.

Christine Baumgartner podala žiadosť o rozvod po 19 spoločných rokoch, hercov zástupca následne reagoval vo vyhlásení: "S veľkým zármutkom musíme uviesť, že sa vyskytli okolnosti, ktoré nemohol ovplyvniť a ktoré viedli k tomu, že pán Costner sa bude podieľať na ukončení manželstva,“ uviedol v máji hercov zástupca vo vyhlásení pre médiá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kevin Costner

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...