Po ohlásení rozvodu to u Costnerovcov vrie: Manželka herca odmieta opustiť ich dom

Začiatkom mája priniesli americké médiá správu, že manželka oscarového Kevina Costnera, Christine Baumgartner, podala po takmer 19 spoločných rokoch žiadosť o rozvod.

15.06.2023 00:00
Christine Baumgartner a Kevin Costner Foto: ,
Christine Baumgartner a Kevin Costner na archívnom zábere z roku 2015.
debata (2)

"S veľkým zármutkom musíme uviesť, že sa vyskytli okolnosti, ktoré nemohol ovplyvniť a ktoré viedli k tomu, že pán Costner sa bude podieľať na ukončení manželstva,“ uviedol hercov zástupca vo vyhlásení pre médiá.

Christine Baumgartner a Kevin Costner Čítajte viac Kevin Costner šokuje, ide sa rozvádzať. Koniec po 19 rokoch... a vyzerali byť taký idylický pár

A hoci prvé správy hovorili, že manželia sa rozišli v dobrom, zdá sa, že pravda bude iná. Portál „TMZ“ má súdne dokumenty, v ktorých herecká hviezda požaduje, aby jeho bývalá partnerka okamžite opustila vilu. V roku 2004 totiž podpísala predmanželskú zmluvu, v ktorej sa uvádza, že matka ich troch detí sa musí 30 dní po podaní žiadosti o rozvod vysťahovať z nehnuteľnosti, ktorú herec legálne vlastní. Dokumenty ukazujú, že sa tak dodnes nestalo a preto bol Kevin Costner nútený uplatniť svoje právo. Napriek „niekoľkým žiadostiam a napriek jeho ponuke finančne ju podporiť pri sťahovaní do nového bytu“ sa Christine jednoducho z domu neodsťahovala.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

Všetko nasvedčuje tomu, že prišiel poriadne trpký koniec veľkej lásky a medzi Kevinom Costnerom a Christine Baumgartnerovou zrejme neprebehne rozvod bez „prepierania“ škandálov. Médiá špekulujú aj o možných dôvodoch náhleho konca vzťahu. Manželku herca údajne dlhodobo ničilo jeho veľké pracovné vyťaženie, pár mohol spolu tráviť minimum času.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kevin Costner

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...