Kevin Costner šokuje, ide sa rozvádzať. Koniec po 19 rokoch... a vyzerali byť taký idylický pár

Prekvapujúca správa prichádza z Hollywoodu. Zdali sa byť stabilným párom, ale realita je trochu iná. Herec Kevin Costner po 19 rokoch odchádza od manželky.

03.05.2023 06:53
Christine Baumgartner a Kevin Costner Foto: ,
Christine Baumgartner a Kevin Costner na archívnom zábere z roku 2015.
debata

Ako informovali v spoločnom vyhlásení, Kevin Costner a Christine Baumgartner sa rozhodli ukončiť svoje manželstvo po 19 rokoch spolužitia. „S veľkým zármutkom musíme uviesť, že sa vyskytli okolnosti, ktoré nemohol ovplyvniť a ktoré viedli k tomu, že pán Costner sa bude podieľať na ukončení manželstva,“ uviedol Kevinov zástupca vo vyhlásení. „Žiadame, aby bolo rešpektované jeho súkromie, súkromie Christine a ich detí, keď prechádzajú týmto ťažkým obdobím,“ doplnil tiež zástupca.

Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith. Čítajte viac Keď spolu začínali randiť, bola nádherná... teraz? Manželka Pierca Brosnana ohúri aj dnes, takto jej pristanú krivky

Podľa portálu TMZ.com uvádza dvojica v žiadosti o rozvod ako dôvod „neprekonateľné rozdiely“. Čo sa za touto známou všeobecnou formulkou skrýva, však jasné zatiaľ nie je. Nie je ani isté, či je dôvodom rozvodu tretia osoba, alebo sa manželstvo len vyčerpalo.

Kevin Costner momentálne hviezdi v seriáli... Foto: Paramount Network
Yellowstone Kevin Costner momentálne hviezdi v seriáli Yellowstone hlavnú postavu Johna Duttona.

Dvojica sa však podľa dokumentov zo súdu, ktoré získali americké médiá, zhodla na spoločnej starostlivosti o deti. Podľa portálu JustJared.com zatiaľ Christine Baumgartner nepožiadala o alimenty či manželskú podporu, hoci s Costnerom údajne k tomu majú klauzulu ešte v predmanželskej zmluve.

Herec Kevin Costner na 28. ročníku cien SAG Awards. Čítajte viac Kevin Costner priznal: Riskoval som úplne všetko... Pre túto jedinú vec

Hviezda aktuálneho televízneho hitu Yellowstone má s Baumgartnerovou tri deti – synov Caydena (15) a Hayesa (14) a dcéru Grace (12). Okrem toho má ďalšie tri deti z predchádzajúceho manželstva so Cindy Costnerovou a jedno dieťa z krátkeho vzťahu s Bridget Rooneyovou.

Nielen vzťah, ale dokonca manželstvo -...
Herečka Nicole Kidman a hudobník Lenny Kravitz...
+34Slovenská modelka Andrea Verešová a hokejista...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kevin Costner #Christine Baumgartner

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...