Má 17 a úžasný vzťah s nevlastným otcom: Takto dnes vyzerá dcéra ex-spajsky Geri Halliwellovej

Nikdy nepatrila medzi medializované ratolesti slávnych hviezd, ako to býva napríklad v Hollywoode. Teraz sa však dcéra jednej zo známych speváčok a hviezd 90-tych rokov ocitla v centre pozornosti.

02.08.2023 00:00
Geri Halliwell Foto: ,
Speváčka Geri Halliwell.
debata

Reč je o Bluebell Madonne Halliwellovej, 17-ročnej dcére britskej speváčky a filantropky Geri Halliwellovej – niekdajšej členky formácie Spice Girls. Fotografia sympatickej blondínky s dievčenským imidžom a dvoma zapletenými vrkočmi sa objavila priamo na sociálnej sieti jej slávnej mamy.

Jessica Alba Čítajte viac Jessica Alba je pyšnou mamou, jej dcéra oslávila 15. Ako sa podobajú? Posúďte

„Som na vás taká pyšná. Toto je moment, ktorý sa zapíše do histórie. Christian Horner a Bluebell tvrdo makajú,“ napísala Geri Halliwell ku fotografii, ktorá nezachytáva len jej dcéru, ale aj manžela – jedného z bossov F1 Christiana Hornera.

Horner, ktorého si bývalá Ginger Spice vzala v roku 2015, síce nie je otcom 17-ročnej tínedžerky – podľa fotografií, ktoré sa objavili na sociálnej sieti sa však zdá, že majú skutočne výnimočný a veľmi dobrý vzťah.

geri2003 Čítajte viac Drzá Ginger Spice má 50! Geri Halliwell má za sebou roky slávy aj boja s bulímiou, takto s ňou šiel čas

Otcom Bluebell je komik a herec Sacha Gervasi, s ktorým sa Geri Halliwell krátko stretávala. Štyridsaťdeväťročný Horner má z predchádzajúceho vzťahu desaťročnú dcéru Oliviu, ktorá sa narodila počas jeho vzťahu s Beverley Allenovou. Po svadbe bývalej speváčky a mocného muža pretekárskeho biznisu sa dvojici narodil aj spoločný potomok – syn Monty.

Britská hudobná skupina Spice Girls  v roku 1997.
Skupina Spice Girls v roku 1998.
+15Britská hudobná skupina Spice Girls  v roku 2007.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Instagram #Geri Halliwell #Christian Horner

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...