Idylka len naoko? Na plese v Monaku sa zabávala aj Albertova ex, ktorá v médiách ostro zaútočila na Charlene

V Monaku sa počas víkendu konal 74. ročník slávneho charitatívneho podujatia Ples Červeného kríža, na ktorom sa bok po boku spoločne ukázali aj sledovaní manželia - knieža Albert a princezná Charlene.

02.08.2023 00:00
knieža Albert, princezná Charlene Foto:
Monacké knieža Albert na 74. ročníku Plesu Červeného kríža v spoločnosti manželky, princeznej Charlene.
debata (1)

Manželom robila spoločnosť aj Camille Gottlieb, neter a dcéra jeho mladšej sestry, princeznej Stephanie. Svet obleteli ich zábery zo sledovaného podujatia, nad ktorým drží ochrannú ruku práve monacká kniežacia rodina. Tradícia plesu vznikla ešte za života kniežaťa Rainiera a kňažnej Grace, kedysi hollywoodskej hviezdy Grace Kellyovej.

Monacké knieža Albert na 74. ročníku Plesu...
Monacké knieža Albert na 74. ročníku Plesu...
+3Monacká princezná Charlene na bále Ćerveného...

S odstupom času sa na sociálnych sieťach začali objavovať fotografie, ktorými sa pochválili pozvaní hostia. A svojou účasťou na sledovanom podujatí sa na Instagrame pýši aj Nicole Coste (51), bývalá milenka princa Alberta a matka jeho nemanželského syna Alexandra Costea (19). Účasť niekdajšej letušky na podujatí tak musela „pretrpieť“ princezná Charlene (45), pre ktorú to zrejme jednoduché nebolo. Dôvôdom je jej ostré vyjadrenie pre francúzske médiá na adresu manželky princa Alberta, ktoré vyšli práve z úst Nicole Costeovej.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Coste (@nicole.coste)

V septembri 2021 poskytla rozhovor magazínu Paris Match, v ktorom odzneli spomínané nelichotivé vyjadrenia. Charlene má tak bezpochyby na niekdajšiu ex svojho manžela ťažké srdce. Čo odznelo v rozhovore?

"Počas obdobia ich zásnub som videla veci, ktoré ma znepokojovali až šokovali,“ povedala Nicole Coste. Alexandre mal vtedy iba sedem rokov. A ako povedala, hoci by si priala, keby medzi ňou a Charlene panoval vzájomný rešpekt, veci dopadli inak. "Napríklad, zmenila izbu môjho syna a využila neprítomnosť jeho otca, aby ho presťahovala do krídla pre zamestnancov. Ako matka neviem nájsť slová, ktoré by opísali toto správanie,“ povedala Alexandrova matka na adresu Charlene – viac čítajte tu.

Nicole Coste, ktorá sa s princom Albertom spoznala na palube lietadla spoločnosti Air France, kde pracovala ako letuška, bola jeho partnerkou niekoľko rokov.

Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
+12Charlene Wittstock ako snúbenica princa...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princezná Charlene #princ Albert

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...