Kate a William síce dovolenkujú, ale na túto správu museli reagovať

Princ William, jeho manželka a tri ratolesti si užívajú zaslúženú dovolenku. Predsa len sú správy, na ktoré "musia" reagovať, hoci majú voľno. Najmä, ak ide o ich srdcovku.

02.08.2023 15:00
kate Foto: ,
Princ William a princezná Kate.
debata

Ženský futbalový tím Anglicka postúpil do ďalších zápasov Majstrovstiev sveta vo futbale žien 2023 v Austrálii a na Novom Zélande po tom, čo v utorok zdolal Čínu 6:1. „Ideme do vyraďovacej časti. Tvrdá práca pokračuje,“ pochválil sa tím na sociálnych sieťach.

William a Kate sú veľkými fanúšikmi tímu Anglicka, k čomu sa obaja viac razy priznali. Princ William je prezidentom Futbalovej asociácie od roku 2006 a odvtedy je veľkým propagátorom ženského futbalu. Preto prostredníctvom Twitteru poslali manželia tímu sladký a povzbudivý odkaz. „Fandíme vám Lionesses! Veľa šťastia vo vyraďovacej fáze,“ napísal kráľovský pár na sociálnu sieť.

kate koláž Čítajte viac Vojvodkyňa Kate už na tenisovom kurte párkrát ohúrila! Tentoraz to bude po boku Rogera Federera

Podpora športu k sledovanej britskej dvojici patrí roky, uprostred júla sa princezná Kate stala „hviezdou“ Wimbledonu. Okrem iného sa prišla pozrieť na zápas ženského finále a triumf českej hráčky Markéty Vondroušovej. Na sledovanom športovom podujatí odovzdávala trofeje víťazom a bola magnetom fotografom.

Víťazka ženskej dvojhry vo Wimbledone Markéta...
Tenisová legenda Martina Navrátilová sa prišla...
+10Herečka Maggie Smith sa prišla pozrieť na...

V roku 2016 britská kráľovná Alžbeta II. skončila v pozícii patrónky najslávnejšieho tenisového turnaja a bola to práve manželka princa Williama, ktorá ju v tejto pozícii nahradila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princezná Kate

+ Nezabúdajte na zuby, aj tie momentálne potrebujú starostlivosť.
Čím skôr si urobíte svoju prácu, tým skôr budete...

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...