Tomu sa hovorí prekvapenie! Vojvodkyňa Meghan bude moderovať...

V septembri sa v nemeckom Düsseldorfe uskutočnia "Invictus Games", športové podujatie, na ktorom vojnoví veteráni z celého sveta súťažia v rôznych disciplínach.

04.08.2023 00:00
meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní cien "Ripple of Hope" v New Yorku.
debata

Športová udalosť odštartuje 9. septembra a Harry (38) s Meghan (41) budú pri tom. Ale to nie je všetko. Ako sa uvádza v oficiálnej správe k podujatiu, manželka princa Harryho bude časť rozlúčkovej šou, ktorá sa uskutoční 16. septembra, moderovať.

meghan Čítajte viac Je to veľký rozdiel, byť prominentnou princeznou alebo... Tak začínajú ostré vyjadrenia na adresu Meghan od jej kamarátky

„Tento veľmi emotívny prvok bude moderovať osobne Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu,“ uvádza sa v oficiálnej tlačovej správe „Invictus Games“. Princ Harry následne prednesie pár záverečných slov a odovzdá vlajku ďalšiemu organizátorovi „Invictus Games“ pre rok 2024.

Príbeh lásky princa Harryho a vojvodkyne Meghan sa začal práve počas „Invictus Games“, pre manželov a rodičov dvoch ratolestí tak bude mať toto podujatie navždy aj romantickú príchuť. Počas hier v roku 2017 v Kanade sa princ Harry prvýkrát objavil na verejnosti s herečkou Meghan Markleovou po svojom boku.

Podujatie je pre Harryho srdcovou záležitosťou, pretože športové hry v roku 2014 založil a zostávajú pre neho veľmi dôležité aj po rozchode s kráľovskou rodinou.

Princ Harry odchádza z reštaurácie San Vicente...
Usmiata a spokojná Meghan Markle po romantickej...
+2Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Invictus Games #vojvodkyňa Meghan

+ Zabudnite dnes na všetko mastné, neprospeje vám to.
Neprehliadajte fakt, že nie vždy musíte mať pravdu práve...

+ Cvičiť môžete aj doma, je to len o tom, či chcete, myslite nato.
Ak vám momentálne niečo nejde, oddýchnite si a...