On ako namakaný Ken, vnučka kráľovnej Alžbety ako sexy Barbie: Fotka k 12. výročiu sa Tindallovcom vyplatiť nemusí

Typický humor nezaprel počas svojej profesionálnej športovej kariéry v rugby, ale ani po tom, čo sa stal súčasťou britskej kráľovskej rodiny. Nedávno Mike Tindall pobavil svojich sledovateľov.

04.08.2023 00:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall na ďakovnej bohoslužbe v londýnskej Katedrále svätého Pavla.
debata

Manžel Zary Phillipsovej, vnučky zosnulej kráľovnej Alžbety II. a dcéry princeznej Anny, oslávil spoločne so svojou polovičkou pred pár dňami 12. výročie sobáša. Na gratulácie aj samotný výnimočný dátum zareagoval celkom netradične.

kate Čítajte viac Kate a William síce dovolenkujú, ale na túto správu museli reagovať

Tindall pridal na svojom Instagrame fotografiu, ktorá je zjavne výsledkom úpravy originálneho záberu jeho manželky a jeho samotného cez aplikáciu umelej inteligencie. Áno, asi neprekvapí, že dvojica si spravila „barbie-makeover“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tindall (@mike_tindall12)

„Vďaka za všetky vaše správy, bolo to skvelých dvanásť rokov. A zdá sa, že my len mladneme,“ napísal komentár ku koláži, na ktorej má postavička svalnatého Kena jeho vlastné črty a blond bábika s barbie mierami a plavovlasou hrivou zase podobizeň jeho nežnej polovičky.

Barbie, Čítajte viac Pozor! Aplikácii, ktorá z fotky spraví Barbie, ľudia sprístupňujú citlivé údaje

Snaha pobaviť svojich sledovateľov sa síce počíta, ale už menej nadšený bude asi bývalý profesionálny hráč rugby, ak zistí, že aplikácia, ktorá umožňuje tvorbu takýchto fotografií, bola vyhodnotená ako nebezpečná. Aj slovenský Národný bezpečnostný úrad varoval vo štvrtok na svojom Facebooku, že aplikácia Bairbie.me, ktorá z fotky ľudí spraví Barbie alebo Kena, nespĺňa požiadavky na ochranu osobných údajov podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (GDPR).

Lady Victoria Hervey na zábere z Miami v...
Dánska korunná princezná Mary si užívala deň na...
+7Nórska korunná princezná Mette-Marit na zábere...

NBÚ ozrejmil, že tvorcom aplikácií ľudia tiež umožnia pristupovať ku kamere, záznamom o polohe, záznamom o tom, aké sociálne siete používajú či presným technickým údajom smartfónu. Nuž, snáď Tindallovci nedostanú k 12. výročiu nejakého „špeha“ do telefónu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #svadba #aplikácia #Barbie #Zara Tindall #Mike Tindall

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...