Fíha! Princezná Charlene v plavkách na stránkach Sports Illustrated, strieda jednu pózu za druhou

Mala niečo po 20-ke a profesionálne plávala. Nečudo, že si peknú a vyšportovanú blondínku všimol aj magazín Sports Illustrated.

05.08.2023 10:30
Princezná Charlene Foto:
Princezná Charlene z Monaka na zábere z roku 2006 ešte ako plavkyňa Charlene Wittstock.
debata (3)

V januári oslávila monacká princezná Charlene 45 rokov. Z bývalej reprezentantky Juhoafrickej republiky v plávaní, Charlene Wittstockovoej, sa v roku 2011, po svadbe s princom Albertom, stala Charlene Grimaldi s titulom monacká princezná.

Svet ju pozná ako decentnú dámu, ktorá reprezentuje Monako po boku svojho manžela. A hoci Charlene pôsobí na verejnosti vždy ako dáma, má aj ona za sebou bujarejšie obdobie, kedy sa vedela odviazať. Minimálne pred objektívom fotografa.

knieža Albert, princezná Charlene Čítajte viac Idylka len naoko? Na plese v Monaku sa zabávala aj Albertova ex, ktorá v médiách ostro zaútočila na Charlene

Predtým, ako sa stala členkou monackej kráľovskej rodiny, sa profesionálne venovala plávaniu. Nečudo, že si vyšportovanú blondínku a pekným telom všimol aj magazín „Sports Illustrated“ a v roku 2001 si zapózovala v plavkách pre jeho juhoafrickú mutáciu. Veselá, vtedy 23-ročná blondínka, sa usmieva do objektívu, strieda modely aj pózy a pôsobila bezstarostne. Pozrite si zábery (preklikajte šipkou).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa fashion blogger (@vanitycoke)

Charlene Wittstock sa s kniežaťom Albertom zoznámila v roku 2000. Od spoločnej návštevy zimných olympijských hier v Turíne v roku 2006 ju bolo s kniežaťom pravidelne vídať aj na verejnosti. V decembri 2014 Charlene porodila chlapčeka a dievčatko. Dievča dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

Lady Victoria Hervey na zábere z Miami v...
Dánska korunná princezná Mary si užívala deň na...
+7Nórska korunná princezná Mette-Marit na zábere...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Sports Illustrated #princezná Charlene

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....