Vojvodkyňa Meghan si vyšla na narodeninovú večeru, internet sa baví na jej účet. Čo hovoríte na jej šaty vy?

Vojvodkyňa Meghan si vyšla na večeru pri príležitosti jej 42. narodenín, ktoré oslavovala 4. augusta.

06.08.2023 10:30
meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na udeľovaní cien "Ripple of Hope" v New Yorku.
debata (1)

Spolu s manželom si vyšla do podniku s názvom „Tre Lune“ v Montecito v Kalifornii, kde sledovaná rodina žije aj s dvoma ratolesťami.

Potom, čo sa na sociálnych sieťach objavili zábery niekdajšej hviezdy seriálu Kravaťáci, sa internet rozdelil na dve skupiny. Hlavnou témou sa stal jej narodeninový outfit. Vojvodkyňa Meghan sa rozhodla pre rúrkové šaty austrálskej značky Posse, model Theo. Model zaujme svojou maxi dĺžkou, priliehavým strihom a výraznými čierno-bielymi pruhmi (foto tu). Cena šiat sa pohybuje okolo 220 eur, ide o pomerne cenovo dostupný módny kúsok, ako píše Daily Mail.

Meghan dopĺňa svoj pruhovaný vzhľad drevenou korálkovou kabelkou od Cult Gaia za vyše 400 eur. K tomu ležérne remienkové sandále značky Emme Parsons, look doplnila zlatými šperkami. Nadčasový vzhľad alebo model, ktorý si pýta nejakú tú zlomyseľnosť?

Pruhované šaty sa stali terčom vtipov. Podľa mnohých používateľov vyzerala Meghan smiešne a pod jej zábermi sa množili obrázky záhradných vankúšov, zlodejov z animovaných rozprávok či rozosmiatej zebry. „Koľko peňazí minula Meghan Markle na to, aby dosiahla status svetovej ikony? Prestaňme už Meghan nazývať ikonou štýlu,“ píše jeden z komentujúcich. V podobnom znení sa niesli mnohé komentáre.

Na druhej strane sa našla, samozrejme, aj skupinka, ktorá look dvojnásobnej mamy ocenila. „Milujem tento jej vzhľad. Moderný, elegantný, ale ležérny.“ Ďalší užívateľ tiež súhlasí a uvádza: „Rafinovaný a výnimočne krásny look. Módny štýl vojvodkyne zo Sussexu nikdy nie je nudný.“ Čo si myslíte o pruhovanom looku Harryho manželky vy? Hlasujte!

Vojvodkyňa Meghan  vo Westminsterskom opátstve.
Vojvodkyňa Meghan a princ  Harry na udeľovaní...
+10Vojvodkyňa Meghan a princ  Harry na udeľovaní...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Starostlivosť o seba je investíciou do vašej budúcnosti.
Nenechávajte všetko na poslednú chvíľu, máte čas robiť...