Neveru neustáli! Po manželskej kríze už má byť krásna Natalie Portman single

O kríze v manželstve hollywoodskej hviezdy Natalie Portmanovej špekulovali americké médiá už dlhší čas.

09.08.2023 00:00
portman Foto:
Natalie Portman po boku manžela Benjamina Millepieda.
debata

V júli priniesol francúzsky magazín Voici informáciu, že v prípade Portmanovej manžela, tanečného choreografa Benjamina Millepieda, išlo o neveru. Magazín OK! vtedy priniesol informáciu, že dvojica je rozhodnutá svoje manželstvo zachrániť.

Natalie Portman Čítajte viac Manželstvo oscarovej hviezdy je vraj v poriadnych problémoch: Zvládneme to, ale musíš urobiť toto, žiada od manžela

Plán sa s najväčšou pravdepodobnosťou nepodaril, ako píše magazín US Weekly. „Potom, čo prepukla táto aféra, sa pokúsili na manželstve pracovať, ale momentálne sú rozídení,“ informoval zdroj z okolia páru spomínaný magazín. Manželia oficiálne vyhlásenie zatiaľ neposkytli.

zväčšiť Herečka Natalie Portman v kombinácii z dielne... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Natalie Portman Herečka Natalie Portman v kombinácii z dielne Dior. Červené minišaty spojila s kabátikom v rovnakej farbe.

Medzi dvojicou by išlo o rozchod po jedenástich rokoch manželstva. Natalie Portman a Benjamin Millepied majú dve ratolesti, syna Alepha, narodeného v roku 2011 a dcéru Amaliu, ktorá prišla na svet vo februári 2017.

Herečka a choreograf newyorského baletu sa spoznali počas nakrúcania psychologického trileru z baletného prostredia Čierna labuť (2010). Portman oznámila svoje zasnúbenie s choreografom francúzskeho pôvodu 27. decembra 2010, keď zároveň prezradila, že čaká svoje prvé dieťa.

Natalie Portman a jej dievčenský look a tiež...
Natalie Portman sa pre film nechala vyholiť a...
+6Nie veľa herečiek sa odhodlá na radikálnu...

Natalie Portman si srdcia filmových divákov získala v roku 1994, keď si po boku Jeana Rena zahrala 12-ročnú Mathildu vo filme Leon. Známa je aj ako Padmé Amidala z prequelovej trilógie Hviezdnych vojen (1999, 2002 a 2005). Zatiaľ najväčší úspech jej kariéry prišiel s hlavnou rolou v spomínanej Čiernej labuti v réžii Darrena Aronofského.

Stvárnenie baleríny Niny Sayers prepadajúcej šialenstvu z nej spravilo jednoznačnú kráľovnú sezóny filmových cien, keď na prelome rokov 2010 a 2011 ovládla ankety asociácií filmových kritikov, a získala aj Critics Choice Award, Independent Spirit Award, Screen Actors Guild Award, britskú cenu BAFTA, Zlatý glóbus i Oscara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #manželstvo #Natalie Portman

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...