Bradley Cooper sa svojimi závislosťami od drog a alkoholu netají. Má za sebou divoké roky, ale čistý je už...

V nedávnom televíznom rozhovore Bradley Cooper prezradil, že už 19 rokov nepije alkohol a neužíva drogy.

25.08.2023 09:20
Bradley Cooper Foto:
Herec Bradley Cooper.
debata

„Vytriezvel som ako 29-ročný a som triezvy už 19 rokov,“ povedal nedávno 48-ročný Bradley Cooper v televíznej relácii National Geographic „Running Wild with Bear Grylls: The Challenge.“ Hollywoodsky herec bol ako 20-nik závislý od alkoholu a drog.

Brad Pitt Čítajte viac Jasná narážka na Pittove problémy s alkoholom! Od koho? To veru zabolí...

Bradley Cooper otvorene porozprával moderátorovi Bearovi Gryllsovi (49) o svojom boji so závislosťou a povedal, že sa cítil „veľmi šťastný“, že zvíťazil. „Máš za sebou divoké roky?,“ Opýtal sa moderátor herca.

„Pokiaľ ide o alkohol a drogy, áno. Ale to nemá nič spoločné so slávou,“ povedal a dodal: „Ale mal som šťastie. Vytriezvel som vo veku 29 rokov a som už triezvy 19 rokov.“

Bear Grylls chcel vedieť, či mu Cooperove problémy so závislosťou v minulosti pomohli v jeho úlohe vo filme Zrodila sa hviezda, v ktorom si zahral alkoholika. „Uľahčilo mi to vstúpiť do úlohy,“ povedal Cooper. „A vďaka Bohu, že som bol v bode svojho života, keď mi toto všetko vyhovovalo a mohol som do toho ísť,“ pokračoval. „Mal som veľké šťastie na roly, ktoré som hral. Bolo to skutočné požehnanie. Dúfam, že v tom budem pokračovať.“

Bradley Cooper aj v roku 2022 hovoril o svojom boji so závislosťou. "Bol som taký stratený a bol som závislý na kokaíne,“ povedal pre magazín People.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #závislosť #Bradley Cooper

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....