Dojemný narodeninový odkaz Gisele pre nevlastného syna: Jack Brady oslávil 16, ani po rozvode ho macocha neopustila

Jeho otec je slávny športovec a mama zase herečka. Tou nevlastnou bola dlhý čas jedna z najlepšie platených modeliek planéty.

24.08.2023 00:00
Gisele Bündchen Foto: ,
Topmodelka Gisele Bündchen v kreácii Chanel Haute Couture z roku 2007.
debata

Jack Brady, ktorý je synom slávneho amerického športovca Toma Bradyho a herečky Bridget Moynahanovej, len pred pár dňami oslávil svoje šestnáste narodeniny. A gratulácia k nim prišla aj od Gisele Bündchenovej, brazílskej topmodelky, ktorá bola ešte donedávna manželkou jeho slávneho otca.

Gisele Bündchen Čítajte viac Titul supermodelky mala zaslúžene: Keď sa Gisele objaví v gala, vždy to je úchvatný pohľad

Jack striedavo vyrastal u svojej matky a otca a so slávnou modelkou si vytvoril vraj skvelý vzťah. Ten pretrval aj po tom, čo sa manželská dvojica Bündchen a Brady minulý rok rozhodli ísť každý vlastnou cestou a ohlásili rozvod.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele)

„Všetko najlepšie, Jack. Nemôžem uveriť, že máš šestnásť. Pamätám si ťa ešte malého ako hrášok a teraz si vyšší ako ja,“ napísala jeho nevlastná mama Gisele na sociálnej sieti. „Som nesmierne šťastná, že ťa v mojom živote mám a budem tu pre teba vždy. Bez ohľadu na čokoľvek,“ doplnila tiež modelka, ktorá je tiež matkou dvoch vlastných potomkov, 13-ročného syna Benjamina a 10-ročnej Vivian.

zväčšiť Gisele Bundchen aTom Brady na MET Gala v roku... Foto: Profimedia
Gisele Bundchen Gisele Bundchen aTom Brady na MET Gala v roku 2019 ako spokojní manželia.

Na sociálnej sieti zverejnila 43-ročná kráska aj niekoľko záberov. Na nich je zachytená so synom svojho exmanžela ako s malým niekoľkoročným chlapcom, ale tiež na aktuálnych záberoch, kde z Jacka vyrástol urastený mladík.

tom brady koláž Čítajte viac Okolo tohto krásavca je poriadne horúco! S kým oslávi narodeniny jeden z najsexi športovcov sveta?

Tom Brady začal randiť so slávnou modelkou v čase, keď jeho bývalá partnerka Bridget Moynahan zostala tehotná s Jackom. Napriek prekérnej situácii si však nová aj pôvodná partnerka našli k sebe cestu a obe ženy mali pevné miesto v živote športovcovho syna. Bridget Moynahan sa viackrát vyjadrila pochvalne na Bündchenovej adresu a ocenila ju ako ženu, ktorá je oddaná rodine a je veľkou podporou pre deti.

Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre...
Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre...
+3Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #oslava #Gisele Bündchen #Tom Brady #Jack Brady

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...