Titul supermodelky mala zaslúžene: Keď sa Gisele objaví v gala, vždy to je úchvatný pohľad

V minulosti patrila medzi najlepšie platené a tiež najslávnejšie modelky planéty. Ani dnes však Gisele neprehliadnete.

10.08.2023 00:00
Gisele Bündchen Foto:
Brazílska topmodelka Gisele Bündchen predstavila novú kampaň značky Arezzo v brazílskom Sao Paule.
debata

Brazílska kráska Gisele Bündchen trávila posledné mesiace skôr obyčajným životným štýlom a bez svetiel reflektorov. Akurát paparazzovia na ňu neustále poľovali a snažili sa zachytiť dôkaz o jej novom vzťahu. Teraz sa však 43-ročná Brazílčanka objavila na spoločenskom podujatí, veľkolepom uvedení novej kampane topánok a doplnkov Arezzo. Výsledok, asi vás neprekvapí, že vyzerala úchvatne.

Gisele Bündchen Čítajte viac Nádherná, ale sama! V záplave šťastných párov mohla Gisele Bündchen na MET Gala už len spomínať na manžela

Mama dvoch detí si obliekla jednoduchý, no pritom veľmi efektný a zvodný model večerných šiat bez ramienok. Rafinovaný výstrih zahaľoval presne čo mal, no pritom odkrýval veľa. Všetko vyvažoval šálik, ktorý je súčasťou šiat. Bez sošnej a krásnej nositeľky by však ani tie najkrajšie šaty nezaujali.

zväčšiť Gisele Bündchen so sexy lodičkami značky... Foto: Profimedia
795200643 Gisele Bündchen so sexy lodičkami značky Arezzo, ktoré predvádza aj v novej kampani Dream On.

Gisele, ktorá sa minulý rok pomerne prekvapivo rozišla s manželom Tomom Bradym, sa na podujatí v brazílskom Sao Paule neobjavila náhodou. Pre značku Arezzo totiž nafotila aj najnovšiu kampaň Dream On a zvodné čierne lodičky s remienkom okolo priehlavku, ktoré sú jej súčasťou a v ktorých sa objavuje aj v reklamnom spote, predviedla aj počas večera v spojení so sexy čiernymi šatami.

Collage Maker-05-Aug-2023-11-13-PM-3007 Čítajte viac S Ronaldom bola päť rokov. Ruská supermodelka teraz ulovila hrdinu amerického športu

Zatiaľ čo v súvislosti so Gisele a jej súkromím sa stále špekuluje o vzťahu s inštruktorom Joaquimom Valente, jej exmanžel Tom Brady vraj už tiež našiel novú lásku. Má ňou byť dáma, ktorá nemá od jeho bývalej ďaleko. Ide totiž o svetovú topmodelku Irinu Shaykovú. Dvojicu zachytili paparazzovia na spoločnom rande. Viac si prečítajte tu.

Modelka   Isabeli Fontana na pláži v Cannes.
Modelka Alessandra Ambrosio na ostrove Ibiza.
+3 Gisele Bundchen v máji n apláži v Miami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Gisele Bündchen #Arezzo

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...