Leni Klum v bikinách vás zmagnetizuje, ale tentoraz... prekvapila mužskou spoločnosťou. Kto je ten bielovlasý penzista?

Už niekoľko dní si užíva v slnečnom Taliansku a musí čeliť aj výraznému záujmu paparazzov. Modelka Leni Klum vyvolala rozruch najnovšie aj prekvapivou spoločnosťou.

25.08.2023 00:00
Leni Klum Foto:
Modelka Leni Klum si užíva leto v Taliansku. Takto ju zachytili v priestoroch Twiga Beach Club vo Forte dei Marmi v Taliansku.
debata

Dcéra slávnej nemeckej modelky a celebrity Heidi Klumovej si letnú dovolenku užíva v spoločnosti priateľa Arisa Rachevskeho a skupinky kamarátov. V stredu popoludní ju však v luxusnom plážovom klube zachytili aj v inej spoločnosti.

Leni Klum Čítajte viac Má 19, slávne meno a v bikinách na pláži... dcéra Heidi Klumovej zdedila po mame pôvab aj sexepíl, takto uchvátila v Taliansku

Po boku príťažlivej devätnástky sa objavil bielovlasý pán v rokoch a niektorí návštevníci pláže či „pomerov neznalí“ užívatelia na internete mohli začať šíriť dohady, o koho vlastne ide. My vám to prezradíme rovno. V spoločnosti Leni Klumovej sa objavil taliansky podnikateľ a niekdajší boss F1 Flavio Briatore.

Modelka Leni Klum si užíva leto v Taliansku....
Leni Klum, dcéra modelky Heidi Klumovej, sa v...
+9Devätnásťročná Leni Klum na pláži v Taliansku...

Ak to náhodou neviete, Flavia s Leni spája veľmi blízky, doslova pokrvný vzťah. Briatore je totiž biologickým otcom Leni Klumovej. Nemecká topmodelka Heidi Klum s ním otehotnela počas ich krátkeho romániku a výsledkom bola práve jej prvorodená dcéra.

zväčšiť Leni Klum, dcéra modelky Heidi Klumovej, sa v... Foto: Profimedia
Leni Klum a Flavio Briatore Leni Klum, dcéra modelky Heidi Klumovej, sa v Taliansku stretla aj so svojím otcom - biznismenom a milionárom Flaviom Briatorem.

V súvislosti s jej príchodom na svet a vzťahom dvojice sa však objavil aj nečakaný škandál. Briatore totiž najprv popieral, že by Leni bola jeho a napokon podstúpil testy DNA. Z nich vyplynulo, že nemecká topmodelka mala pravdu a Briatore dievčatko uznal za svoje. Prvé roky jej života však údajne Flavio viac-menej absentoval. Rodinná dvojica si však napokon k sebe našla cestu.

Heidi Klum Čítajte viac 900 kalórií denne ako tajomstvo figúry Heidi Klumovej? Takáto je pravda, odpovedala pobúrená Nemka na kritiku odborníkov

Aj dovolenka v Taliansku je toho dôkazom. Dnes 73-ročný biznismen, ktorý si už viac-menej užíva vytúžený dôchodok a oddych, je okrem Leni aj otcom syna, ktorý sa tiež objavil v talianskom letovisku so svojou nevlastnou sestrou. Jeho matkou je modelka a celebrita Elisabetta Gregoraci.

Pozrite si tiež: Veľká televízna párty Markízy plná hviezd

Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na...
Herečka Jana Kovalčiková na párty televízie...
+63Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #dovolenka #rodina #otec #Heidi Klum #Flavio Briatore #Leni Klum

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...