Šokujúci odchod bez ohlásenia? Toto rozhodnutie princezná Charlene nikomu neoznámila... a čo ďalej?

Poriadne prekvapenie vyvolala u mnohých svojich fanúšikov a nadšených sledovateľov jej súkromia monacká princezná Charlene.

25.08.2023 00:00
Monacká princezná Charlene Foto:
Monacká princezná Charlene na bále Ćerveného kríža vyrazila dych.
debata

Manželka monackého kniežaťa Alberta sa bez ohlásenia či nejakých vysvetlení rozhodla deaktivovať si profil na sociálnej sieti Instagram. Profil, na ktorom občasne uverejňovala momentky zo súkromia či zábery, ktoré poukazovali na jej pracovné alebo charitatívne aktivity, je momentálne už nefukčný. Upozornil na to magazín Hello!.

Alexandre Grimaldi-Coste Čítajte viac Nehovorte mi, že som nelegitímny, odkázal médiám. Nemanželský syn kniežaťa Alberta povedal o svojom otcovi aj toto

Princezná Charlene sa síce v poslednom čase na sociálnych sieťach hlásila len veľmi málo. Prekvapením bolo už pred pár mesiacmi, keď na Instagrame nezverejnila žiadnu gratuláciu či odkaz k narodeninám svojho manžela. Hoci sa to môže zdať smiešne, dnes je už bežnou praxou fungovania verejne známych osobností a členov kráľovských rodín, že komunikujú na sociálnych sieťach.

Monacké knieža Albert na 74. ročníku Plesu...
Monacké knieža Albert na 74. ročníku Plesu...
+3Monacká princezná Charlene na bále Ćerveného...

Oficiálne účty majú napríklad aj členovia britskej kráľovskej rodiny, niektoré šľachtické rody práve cez sociálne médiá komunikujú všetky zásadné zmeny či rozhodnutia alebo rodinné udalosti.

Knieža Albert II, jeho manželka, princezná Charlene Čítajte viac Ďalší výstup, nové fotky bez štipky emócie: Dôvod, prečo sa takto princezná Charlene správa pri manželovi, je vraj...

Ako píše magazín Hello!, naďalej je funkčný profil nadácie princeznej Charlene. Ten však má v porovnaní s jej osobným kontom výrazne nižšiu sledovanosť. Kým 46-ročnú rodáčku zo Zimbabwe sledovalo bezmála polmilióna ľudí, nadačný profil má zhruba 13,6-tisíca sledovateľov.

Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na...
Herečka Jana Kovalčiková na párty televízie...
+63Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k...

Monacký kniežací palác nevydal k rozhodnutie princeznej Charlene odísť zo sociálnych médií žiadne stanovisko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #sociálne siete #princezná Charlene

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...