Smútočné parte Vaša Patejdla zdobia slová o láske, rodina adresuje fanúšikom tieto vety

Vašo Patejdl zomrel v sobotu, 19. augusta, vo veku 68 rokov. S hudobníkom, skladateľom a spevákom sa rodina aj fanúšikovia rozlúčia v stredu, 30. augusta v Prahe.

25.08.2023 10:57
Vaso patejdl portret Foto:
Skladateľ a hudobník Vašo Patejdl.
debata (1)

Potom, čo manželka zosnulého speváka, Miluše Patejdlová, zverejnila pred pár dňami na sociálnej sieti oficiálne vyhlásenie týkajúce sa úmrtia uznávaného muzikanta, sa rodina prihlásila opäť. Na Instagrame sa objavilo nielen parte, ale aj poďakovanie.

Na parte Vaša Patejdla svieti pri jeho fotografii veta: „Dotĺklo šľachetné srdce, ktoré nás tak veľmi milovalo“. Pod fotografiou sa uvádza, že spevák a skladateľ zomrel po ťažkej chorobe vo veku 68 rokov.

Skladateľ a hudobník Vašo Patejdl.
Skladateľ a hudobník Vašo Patejdl.
+17V júli vystúpil Vašo Patejdl na festivale...

Rodina zároveň prostredníctvom sociálnej siete poďakovala za neutíchajúcu podporu aj za to, že na zosnulého Patejdla fanúšikovia aj priatelia s láskou spomínajú. „Ďakujeme vám za neutíchajúcu podporu a za to, že na Vaša s láskou spomínate.“

Rodina muzikanta opäť pripomenula termín poslednej rozlúčky, ktorá sa uskutoční v stredu 30. augusta od 14.00 h v Bazilike Nanebovzatia Panny Márie na pražskom Strahove. Možnosť rozlúčiť sa s ním bude mať aj široká verejnosť, pre ktorú bude vyhradený priestor na nádvorí Strahovského kláštora, kde bude zaistený živý prenos zo smútočného rozlúčenia.

Vaso Patejdl klavesy Čítajte viac Zomrel hudobník a spevák Vašo Patejdl, mal 68 rokov. Elán: V srdci zostala bolesť a prázdno

Vašo Patejdl zomrel dôsledkom celkového vyčerpania organizmu pri progresii zákerného zhubného ochorenia pankreasu. Diagnózu mu lekári oznámili 14 dní predtým, ako nastal onen osudný deň.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Vašo Patejdl #posledná rozlúčka

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...