Hviezda jojkárskej Ivety je dvojnásobná šťastná mama: Meno pre druhú dcérku? Také ste sotva počuli...

Je to vlastne celkom nedávno, čo odtajnila svoj požehnaný stav. A netrvalo dlho, z herečky Natálie Germáni je už dvojnásobná mama.

28.08.2023 00:00
Natália Germáni Foto:
Slovenská herečka Natália Germáni na tlačovej konferencii k filmu Jej telo.
debata

Jedna z hrdiniek seriálu Iveta z obrazoviek TV JOJ sa o šťastnú novinku podelila na svojom Instagrame, kde zverejnila aj prvú fotografiu novonarodeného bábätka.

„25.8.2023 k nám nečakane priniesli bociany nový balíček nekonečnej a nezastaviteľnej lásky,“ napísala Natália Germáni. „Vesa Valihora, vitaj konečne doma, vitaj na tomto krásnom svete, Milujeme Ťa od prvej sekundy,“ pridala tiež nadšená mamička, ktorá je životnou partnerkou hudobníka Martina Valihoru. Dvojica okrem novonarodenej Vesy má spolu aj dcérku Zunu.

Kristína Svarinská Čítajte viac Sexy letná Svarinská, elegantná kráska Arató z Dunaja a jej kolega? Prišiel v sukni. Letný žúr Markízy plný hviezd, módu musíte vidieť

Natália Germáni prvýkrát svoje druhé tehotenstvo potvrdila iba začiatkom júla, keď sa na filmovom festivale v Karlových Varoch objavila v elastických šatách a predviedla zaoblené bruško. Herečka v tom čase prezentovala svoj pripravovaný film Jej telo, ktorý je životným príbehom profesionálnej športovkyne a neskôr pornoherečky Andrey Absolonovej.

Germáni patrí medzi najobsadzovanejšie domáce herečky, dôkazom je aj ďalší projekt, ktorý už čoskoro uvidia diváci na obrazovkách Sky Showtime. Reč je o šesťdielnom projekte Víťaz, kde si Germáni zahrala dcéru bývalého premiéra v podaní Adyho Hajdu. V projekte hrá aj herečka Petra Dubayová. Rozhovor s ňou si pozrite nižšie.

Ako to mohli ľudia dopustiť, pýta sa aj dnes Dubayová - hviezda Dunaja
Video
Zdroj: Pravda
Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na...
Herečka Jana Kovalčiková na párty televízie...
+63Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #dieťa #Natália Germáni

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...