Manželstvo v troskách a oddelené životy? Nové fotky hovoria niečo iné... princezná Charlene na pláži v objatí s manželom, toto je idylka

O ich zväzku píšu svetové médiá veľmi často. Aj preto, že sa často objavujú klebety o tom, že v ňom nefunguje všetko tak, ako má.

28.08.2023 07:54
Monacká princezná Charlene Foto:
Monacká princezná Charlene na záberoch z rodinnej dovolenky na Korzike. Strávila ju v spoločnosti manžela, princa Alberta a ich dvoch detí - princeznej Gabrielly a princa Jacquesa.
debata (2)

Len nedávno sa vo viacerých európskych periodikách či na bulvárnych portáloch objavili ďalšie správy o tom, že monacké knieža Albert a jeho manželka, princezná Charlene žijú oddelene. Ich manželstvo malo byť podľa viacerých zdrojov v troskách a smerovať k rozvodu.

Monacká princezná Charlene Čítajte viac Šokujúci odchod bez ohlásenia? Toto rozhodnutie princezná Charlene nikomu neoznámila... a čo ďalej?

Najnovšie zábery, ktoré získali paparazzovia na malebnej Korzike, však hovoria čosi úplne iné. Hlava monackého kniežatstva spoločne so známou manželkou a ich dvoma deťmi, princom Jacquesom a princeznou Gabriellou si užívali celkom normálnu rodinnú dovolenku na pláži. Teda, ak pominieme fakt, že vzhľadom na ich status, sa v okolí plážového miesta nachádzala aj početná skupina ochrankárov.

Monacká princezná Charlene a jej manžel, knieža...
Monacká princezná Charlene na záberoch z...
+2Knieža Albert sa na pláži zabával s oboma...

Tí však takmer celý čas zostali nepozorovaní a objektívy fotoaparátov omnoho viac fascinovali momentky, ktoré zachytávajú 45-ročnú Charlene a jej o dvadsať rokov staršieho manžela pri nežných dotykoch či ako spoločne s láskou pozerajú na svoje dve deti.

zväčšiť Monacká princezná Charlene a jej manžel, knieža... Foto: Profimedia
Monacká princezná Charlene a jej manžel, knieža Albert Monacká princezná Charlene a jej manžel, knieža Albert na záberoch z rodinnej dovolenky na Korzike. Zábery prišli po ďalších správach o problémoch v ich manželstve. Zdá sa, že tieto reči sú vymyslené.

Hoci sa kniežacia rodinka nachádzala na slnečnej pláži, ani jedného z nich nebolo možné zahliadnuť v klasickom plážovom oblečení. Aj Charlene, aj Albert či ich dve deti boli celý čas chránené proti slnku tričkami s dlhým rukávom, princezná mala na sebe dokonca legínsy na plávanie, v akých občas vídať profesionálnych plavcov (ona k nim v minulosti patrila).

Charlotte Casiraghi Čítajte viac Dámy s modrou krvou si potrpia na štíhlu figúru: Ich recept na formu? Toto prezradila monacká kráska

Len pár dní pred dovolenkou so svojou rodinou sa pritom knieža Albert objavil aj na narodeninovej oslave svojho syna Alexandra Grimaldiho, ktorý pochádza z jeho vzťahu s letuškou Nicole Costa. Na sociálnych sieťach sa objavila fotografia, kde knieža pózuje pri stole s čerstvým oslávencom a svojou ex-priateľkou. Toto Alexandre Grimaldi povedal o svojom slávnom otcovi v nedávnom, veľmi otvorenom a exkluzívnom rozhovore.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Coste (@nicole.coste)

Pozrite si tiež: Letná párty televízie Markíza

Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na...
Herečka Jana Kovalčiková na párty televízie...
+63Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #princezná Charlene #Korzika #knieža Albert

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...