Po Clooneym s Amal je v Benátkach aj Bradley Cooper. Jeho sprievod však poriadne prekvapil

Bradley Cooper (48) a Irina Shayk (37) tvorili pár v rokoch 2015 až 2019, kedy sa ich cesty rozdelili.

30.08.2023 10:30
801101051 Foto:
Bradley Cooper , Irina Shayk a ich dcéra prišli do Benátok.
debata

A hoci majú medzi sebou aj po rozchode dobré vzťahy, ich spoločný „rodinný“ príchod do festivalových Benátok poriadne prekvapil. O to viac po správach, že slávna modelka má mať po svojom boku už nového muža, hráča amerického futbalu, Toma Bradyho.

tom brady koláž Čítajte viac Okolo tohto krásavca je poriadne horúco! S kým oslávi narodeniny jeden z najsexi športovcov sveta?

Počas plavby loďou vyzerali obaja veľmi spokojne, navyše, dvojicu sprevádzala aj ich spoločná dcérka Lea (6). Nechýbali jemné dotyky a prejavy náklonnosti. Obdivovaná hnedovláska mala na hlave nasadenú šiltovku a tvár jej zakrývali slnečné okuliare. Neskôr počas dňa si spoločne užili aj obed v tamojšej záhradnej reštaurácii.

George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Čítajte viac Benátky sa dočkali: Slávny Clooney s krásnou manželkou sú už v meste, magnetom boli ešte na letisku

Cooper dorazil do talianskeho festivalového mesta predstaviť filmovú novinku Maestro, ktorá má ohlásenú premiéru na sobotu 2. septembra. Súťaží v ňom o hlavnú cenu – Zlatého leva. Snímku bude distribuovať streamovacia platforma Netflix, kde bude dostupná od 20. decembra. Od 22. novembra sa dostane aj do kín.

Irina Shayk Čítajte viac Nové fotky ruskej krásky Shaykovej? Útočí krásou aj pravým hákom. A naostro!

Biografický film Maestro o americkom hudobníkovi Leonardovi Bernsteinovi už čelí aj kritike. Herec Bradley Cooper, ktorý snímku aj režíruje, hudobníka židovského pôvodu stvárnil s umelým nosom, ktorý podľa niektorých názorov vyzerá ako z karikatúry nacistickej propagandy – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Bradley Cooper

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...