Benátky sa dočkali: Slávny Clooney s krásnou manželkou sú už v meste, magnetom boli ešte na letisku

Tohtoročný filmový festival v Benátkach bude možno trpieť absenciou viacerých hollywoodskych hviezd, ale jedno je isté. Jedna z najväčších hollywoodskych stars sa už v romantickom meste na vode nachádza.

30.08.2023 00:00
George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Foto:
Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney prileteli na letisko neďaleko Benátok.
debata

Paparazzovia zvečnili ešte v pondelok podvečer herca, režiséra a producenta Georga Clooneyho, ktorého sprevádzala aj jeho manželka, právnička Amal Clooney. Dvojica sa objavila na letisku neďaleko slávneho mesta, v ktorom sa v stredu 30. augusta začína ďalší ročník filmového festivalu.

Jessica Chastain Čítajte viac Festival bez hviezd? O Pittovi žiadne správy, príde aspoň krásna Chastain: Benátky sú v ohrození a za všetko môže...

Zatiaľ čo Clooney doletel v ležérnej kombinácii svetlých nohavíc a tmavomodrého polotrička, jeho nežná polovička predviedla štíhlu figúru a dlhé nohy v krátkych šatách so vzorom v štýle šesťdesiatych rokov. K šatám nechýbali ani decentné lodičky s otvorenou pätou na nižšom podpätku a trendová kabelka.

Právnička Amal Clooney a štátny tajomník Antony...
George Clooney a jeho manželka Amal Clooney s...
+17Herečka Julia Roberts prišla na slávnostný...

Dvojica by sa podľa zdrojov mala objaviť aj na červenom koberci niektorého z festivalových večerov. Okrúhly 80. ročník festivalu má však tento rok problém pre masívny štrajk hercov a scenáristov v Hollywoode. Pravidlá štrajku nedovoľujú hercom, ktorí sú súčasťou odborových a zastupujúcich organizácií, aby sa na podobných podujatiach zúčastňovali a tak sa časť z hercov vôbec neobjaví pri uvedení nových filmov.

Amal Clooney Čítajte viac Bujné hrivy, výrazné obočie a krásne hnedé oči! Amal Clooney a jej mladšia sestra podobu rozhodne nezaprú

Ako informovali portály magazínov Variety či Deadline, niektorí herci však získali výnimku a do Benátok priletia. Je medzi nimi napríklad Jacob Elordi (snímka Priscilla) či Adam Driver (film Ferrari). Takmer isté je však tiež, že novinku The Killer od režiséra Davida Finchera neuvedie ani jeden z jej hercov (hrajú v nej hviezdy ako Tilda Swinton, Brad Pitt či Michael Fassbender).

zväčšiť Takto sa pred 10 rokmi objavil herec George... Foto: SHUTTERSTOCK
Valovic-2-shutterstock 1 Takto sa pred 10 rokmi objavil herec George Clooney a jeho kolegyňa Sandra Bullock na festivale v Benátkach.

Film totiž vznikol s podporou streamovacej platformy Netflix, proti ktorej tiež herci štrajkujú s úmyslom dosiahnuť lepšie ohodnotenie a získať záruky, že umelá inteligencia nebude využívaná pri tvorivých profesiách, akými sú herectvo či scenáristika.

Možno si budem trieskať hlavu, ale v živote by som chcela vyskúšať toho čo najviac
Video
Rozhovor s herečkou Janou Kovalčikovou o práci, výzvach, o politike aj neprávostiach či rodovej rovnosti. / Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Benátky #štrajk #George Clooney #Amal Clooney

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....