Stačila jediná veta princeznej Charlene v televízii a ohromná vlna kritiky nenechala na seba dlho čakať

Princezná Charlene (45) a princ Albert (65) sa počas víkendu objavili na podujatí, ktoré sa organizovalo pri príležitosti štartu novej televíznej stanice TVMonaco.

05.09.2023 00:00
charlene Foto:
Princ Alberta princezná Charlene odštartovali vysielanie televízie TVMonaco, spoločne sa ukázali pred kamerami.
debata

Pred kameru sa v štúdiu postavili obaja, moderátor sa najskôr prihovoril princovi Albertovi s otázkou, čo by zaželal novej stanici.

„Som veľmi hrdý, že som tu s princeznou Charlene, aby sme odštartovali toto nádherné dobrodružstvo, tento televízny kanál, ktorý rozšíri povedomie o kniežatstve po celom svete. A som si istý, že tento moderný kanál ponúkne kvalitný program, ktorý je dôležitý nielen pre obyvateľov Monaka, ale aj pre všetkých, ktorí milujú kniežatstvo a riviéru,“ povedal princ Albert po francúzsky.

Odpoveď jeho manželky bola veľmi stručná, čo však spôobilo vlnu nevôle u fanúšikov páru, bol jazyk, v ktorom Charlene televízii zaželala všetko dobré. "Blahoželám a všetko najlepšie do budúcnosti,“ povedala 45-ročná princezná v angličtine, nie vo francúzštine, čo je úradný jazyk v Monaku.

Na sociálnych sieťach sa tak okamžite strhla kritika smerom k Charlene, pod príspevkom jej mnohí vyčítali fakt, že sa nevyjadruje plynule francúzsky.

Monacká princezná Charlene Čítajte viac Manželstvo v troskách a oddelené životy? Nové fotky hovoria niečo iné... princezná Charlene na pláži v objatí s manželom, toto je idylka

"Je to neúctivé a prejavuje to jej nezáujem,“ komentoval jeden kráľovský fanúšik a v podobnom duchu sa pridalo mnoho ďalších. Prišlo dokonca aj prirovnanie k monackej kňažnej Grace, mame princa Alberta, ktorá sa po francúzsky po svadbe s kniežaťom Rainierom naučila veľmi dobre, hoci bola Američanka a ako bolo o nej známe, k cudzím jazykom veľmi neinklinovala. Rovnako tak prišlo porovnanie s princeznou Mary či kráľovnou Maximou, ktoré hovoria jazykmi krajín, do ktorých sa vydali, plynule. Princezná Mary dánsky a kráľovná Maxima holandsky.

Vzhľadom na fakt, že okolo manželstva monackého páru je neustále plno špekulácií, sú Albert a Charlene neustále pod drobnohľadom médií.

Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
+12Charlene Wittstock ako snúbenica princa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....