Oslnivá Kate je úsmevom povestná, ale túto členku kráľovskej rodiny s ním často nevídať ... neuveríte, čo rozosmialo zdržanlivú Anne

Len pár dní po tom, čo si členovia britskej kráľovskej rodiny pripomenuli prvé výročie od úmrtia britskej kráľovnej Alžbety II., sa vo Francúzsku začala ostrosledovaná udalosť. A dôležitá aj pre kráľovskú rodinu.

11.09.2023 00:00
Kate, princezná z Walesu Foto: ,
Kate, princezná z Walesu na svetovom pohári v rugby na zápase medzi Anglickom a Argentínou.
debata

Reč je o svetovom pohári v rugby, ktoré je považované v Anglicku za národný šport a ktorý s nadšením a zanietením sledujú aj jednotliví členovia britskej monarchie. Princezná Kate sa dokonca objavila na sobotňajšom zápase na štadióne v Marseille, kam prišla podporiť anglický tím v súboji s hráčmi z Argentíny.

kate koláž Čítajte viac Módny súboj sestier Middletonových v ohnivej červenej! Luxusná Kate kontra 'svadobná' Pippa

Pohľad na manželku princa Williama bol v podstate celkom tradičný. Oslnivá Kate pôsobila v spoločnosti svojich spolusediacich ako magnet, vášnivo povzbudzovala a podľa smiechu a dobrej nálady sa aj celkom zabávala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Royal Families (@coutureandroyals)

Ešte radostnejšie však pôsobia zábery, ktoré zverejnili pár dní pred štartom svetového pohára a ktoré vznikli na známom hrade Windsor v známom Zelenom salóniku. Do dobových kresiel sa totiž pri príležitosti nahrávania podcastu na podporu športu posadila Kate s manželom Williamom, ale aj Mike Tindall, manžel sesternice princa Williama, Zary Tindallovej. Toho doplnili aktívni hráči James Haskell a Alex Payne.

alžbeta II Čítajte viac Na Alžbetu II. spomínajú aj William s manželkou! Krásnym záberom panovníčky, o ktorý sa postarala sama Kate krátko pred jej smrťou

Medzi hosťami, ktorí sa v podcaste vyjadrovali o britskom tíme či svojej vášni ku rugby, však bola aj Tindallova svokra. Reč nie je o nikom inom ako princeznej Anne, sestre kráľa Karola III. a jednej zo štyroch detí zosnulej kráľovnej Alžbety II.

Britský princ William sa stretol s bývalými... Foto: SITA/AP, Matthew Horwood
Britský princ William Britský princ William sa stretol s bývalými hráčmi rugby, ktorí utrpeli zranenia.

Práve pohľad na 73-ročnú princeznú mohol byť pre mnohých prekvapením. Zvyčajne veľmi zdržanlivá a v emóciach striedma Anne totiž tentoraz pôsobila naozaj uvoľnene a radostne. Výsledkom posedenia bol podcast The Good, The Bad and The Rugby, v ktorom sa tentoraz objavil doslova „kráľovský“ špeciál. Fanúšikovia tohto športu údajne reagovali s nadšením.

Jednotliví členovia kráľovskej rodiny si minulý týždeň pripomenuli aj úmrtie kráľovnej Alžbety II. Ako? Pozrite sa tu.

Kate, princezná z Walesu v kráľovskej lóži...
Roger Federer a princezná Kate v živej a zjavne...
+9Kate, princezná z Walesu v kráľovskej lóži...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #rugby #Princezná Anne

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...