Necelá hodinka musela stačiť vojvodkyni Meghan, aby sa po dlhom lete z LA vychystala na večernú recepciu v Nemecku. Výsledok?

Do Düsseldorfu v utorok priletela už aj vojvodkyňa Meghan a k manželovi sa pripojila na večernej recepcii.

13.09.2023 07:54
meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii "Friends @ Home Event" v rámci Invictus Games v Düsseldorfe.
debata (4)

Tá patrila súťažiacim športového podujatia Invictus Games. Manželia sa bok po boku postavili na pódium počas večerného podujatia „Friends @ Home Event“ v rámci Invictus Games, ktoré práve prebiehajú v Düsseldorfe. Predpokladá sa, že Meghan zostane v Nemecku až do konca hier, do 16. septembra. Ako už predtým informovali usporiadatelia, 42-ročná vojvodkyňa by mala byť súčasťou rozlúčkovej šou aj ako moderátorka.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii... Foto: Profimedia
harry Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii "Friends @ Home Event" v rámci Invictus Games v Düsseldorfe.

Vojvodkyňu paparazzi zachytili na letisku v Los Angeles, následne, 12. septembra popoludní už na letisku v Nemecku po krátkom medzipristátí na Heathrowe. Ako informujú nemecké médiá, Meghan sa ubytovala po prílete v 5-hviezdičkovom hoteli a za hodinu od príchodu už bola pripravená vyraziť na spomínanú recepciu. Počas večera mala na sebe čierne košeľové šaty značky Banana Republic, v hodnote niečo vyše 100 eur. K šatám doladila čierny opasok Bottega Veneta a lodičky z dielne Aquazarra.

Ako píše Daily Mail, počas dvojhodinového večera, na ktorom sa zúčastnil aj starosta Düsseldorfu Stephan Keller, sa podávalo tradičné nemecké jedlo a prítomných zabávala hudba.

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii...
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii...
+2Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii...

Meghan počas svojho prvého prejavu upriamila pozornosť aj na Archieho (4) a Lillibet (2), dve ratolesti sledovaného páru. Ospravedlnila sa, že zmeškala otvorenie hier. Publiku povedala, že trávila čas s ich dvoma malými deťmi, kupovala im mliečne koktaily a pred odchodom do Nemecka vzala staršieho Archieho na školský beh. „Je také výnimočné byť tu a je mi veľmi ľúto, že som na párty trochu meškala. Rovnako ako mnohí z vás, aj my vieme, že toto je o rodine a priateľoch a komunite, ktorú Invictus vytvoril. Musela som stráviť trochu viac času s našimi deťmi doma,“ povedala podľa magazínu Hello! vojvodkyňa zo Sussexu," a dodala: „Nevieme sa dočkať, kedy už privedieme aj naše deti, aby mohli zažiť, aké je toto podujatie úžasné,“ povedala vojvodkyňa zo Sussexu.

meghan Čítajte viac Tomu sa hovorí prekvapenie! Vojvodkyňa Meghan bude moderovať...

„Invictus Games“ je športové podujatie, na ktorom vojnoví veteráni z celého sveta súťažia v rôznych disciplínach. Podujatie je pre Harryho srdcovou záležitosťou, pretože športové hry v roku 2014 založil a zostávajú pre neho veľmi dôležité aj po rozchode s kráľovskou rodinou.

Pozrite si tiež: Móda hviezd na cenách MTV Video Music Awards 2023

Speváčka Olívia Rodrigo v kreácii Ludovic de...
Brazílska diva Anitta v kreácii Schiaparelli...
+31Raperka Megan Thee Stallion prišla v modeli...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Invictus Game #vojvodkyňa Meghan

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...