Jednu opustil, druhú si vzal za ženu, dieťa má s oboma. Aký je vzťah Salmy Hayekovej a supermodelky Evangelisty... prekvapí

Spája ich fakt, že obe majú dieťa s rovnakým mužom. Jednu z nich opustil, druhú si vzal za ženu. Ale medzi supermodelkou Lindou Evangelistou a herečkou Salmou Haykovou nepanuje žiadna zášť či zlá krv.

14.09.2023 10:00
Linda Evangelista a jej syn Augustin James... Foto:
Linda Evangelista a jej syn Augustin James Evangelista na akcii Kering Foundation's Caring for Women Dinner.
debata

Slávna hviezda z prehliadkových mól 90-tych rokov a mexická herečka sa objavili dokonca na rovnakej akcii. V utorok sa konala v New Yorku galavečera pod záštitou firmy Kering Caring Women in Gala. Hayekovej prítomnosť bola obligátna. Je totiž manželkou Francoisa Henri-Pinaulta, šéfa luxusného gigantu. A matkou jeho dcéry Valentiny.

Supermodelka Christy Turlington a jej dcéra...
Herečka Julia Garner na podujatí Kering...
+14Supermodelka Christy Turlington na akcii Kering...

S Pinaultom má dieťa aj Linda Evangelista. Syn Augustin sa jej narodil v období, keď spoločne s francúzskym biznismenom tvorili pár v rokoch 2005 až 2006. Hoci v tom čase sa špekulovalo o tom, že finančník a podnikateľ slávnu krásku opustil, zdá sa, že realita bola celkom iná. Pinault svoju bývalú partnerku a potomka roky podporoval. Augustin sa dokonca objavil ako garde známej mamy na spomenutej utorňajšej akcii.

zväčšiť Francois-Henri Pinault zo spoločnosti Kering a... Foto: SITA/AP, CJ Rivera
Francois-Henri Pinault zo spoločnosti Kering a jeho manželka - herečka Salma Hayek Francois-Henri Pinault zo spoločnosti Kering a jeho manželka - herečka Salma Hayek na podujatí Kering Foundation's Caring for Women Gala.

A veľmi blízky vzťah sa vytvoril aj medzi Evangelistou a Salmou Hayekovou. V lete tohto roka samotná Linda odhalila, že viaceré sviatočné príležitosti trávi spoločne s rodinou svojho ex-partnera. Pre Vogue dokonca prezradila, čo pre ňu raz urobila mexická herecká hviezda, keď Linda ochorela na Deň vďakyvzdania.

Christy Turlington, Naomi Campbell a Linda Evangelista Čítajte viac Supermodelky 90-tych rokov po 33 rokoch nafotili spoločnú titulku Vogue, uchvátili celý svet. Prišli aj slzy, jedna z nich sa toho nedožila...

„Volali sme si a povedala som jej, že nebudem robiť žiadnu večeru na Deň vďakyvzdania, lebo sa necítim dobre. Povedala mi, že budem. A odrazu, puf a bola u mňa doma,“ opísala situáciu kanadská rodáčka. „Sadla na lietadlo aj s dcérou a priletela za mnou. Strašne som chcela dať si jej mexické kura a zemiaky s hľuzovkami. Strávila v kuchyni celý deň a všetko uvarila sama. Žiadna pomoc. Na záver sa ku nej pridali obe naše deti,“ prezradila tiež Evangelista.

Pozrite si tiež: Móda hviezd na cenách MTV Video Music Awards 2023

Speváčka Olívia Rodrigo v kreácii Ludovic de...
Brazílska diva Anitta v kreácii Schiaparelli...
+31Raperka Megan Thee Stallion prišla v modeli...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Salma Hayek #Francois Henri-Pinault #Linda Evangelista

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...