Toľko lásky a nežnosti v jednom zábere? Oslávenec Harry s manželkou Meghan sa od seba neodtrhli a fanúšikovia... boli dojatí

V atmosfére nežnosti a romantických gest či dotykov, ale aj dobrej nálady sa niesla prítomnosť princa Harryho a jeho manželky Meghan na siedmom dni Invictus Games v Nemecku.

16.09.2023 00:00
Princ Harry a Meghan Markle Foto: ,
Toľko nežnosti a lásky v jednom zábere? Princ Harry a Meghan Markle sa na volejbale v rámci Invictus Games nevedeli od seba odtrhnúť.
debata (3)

Niekdajší aktívny pár z britskej kráľovskej rodiny, ktorý sa však napokon vzdal oficiálnych povinností, sa venuje vlastným projektom. Športové hry pre vojnových veteránov sú jedným z nich a zároveň aj Harryho srdcovkou. A jeho nežnejšia polovička ho výdatne podporuje.

805420147 Čítajte viac Princezná Madeleine ako Barbie, jej sestra Viktória ženská v červenej, ale keď prišla manželka ich brata... aha, takto žiari krásna Sofia

Piatok 15. september bol špeciálny ešte o niečo viac. Mladší syn britského kráľa Karola III. totiž oslávil svoje 39. narodeniny a svoj slávnostný deň si užil práve v spoločnosti tých, ku ktorým má blízko. Okrem usmiatej manželky Meghan, ktorú viackrát veľmi nežne objal sediac v hľadisku, však na nemeckých hrách chýbali ich dve deti.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle sa...
+9Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

A zároveň bolo vidieť, že Harry má deti naozaj rád. S viacerými detskými fanúšikmi sa dal do reči. Za princom chodili malé dievčatá aj chlapci, aby sa mu prihovorili alebo mu podali ruku. Nikoho neodmietol a s úsmevom a nadšením pozorného otca sa im venoval.

zväčšiť Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle sa... Foto: SITA/AP, Martin Meissner
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle sa spoločne zúčastnili na 7. dni prebiehajúcich Invictus Games v Nemecku. V deň, keď Harry oslavoval narodeniny, vyzerali naozaj šťastne a neustále sa usmievali a zdravili s fanúšikmi.

Pozornosť si však vyslúžila aj dobre naladená Meghan Markle, ktorá si užila vlastnú dávku fanúšikovského nadšenia. Viac záberov si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #princ Harry #Meghan Markle #Invictus Games

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...