Podal žiadosť o rozvod, ale manželku neinformoval! Sophie Turner, hviezda Hry o tróny, sa to dozvedela z médií

Začiatkom septembra rozvíril hladinu Hollywoodu rozvod hviezdneho páru - speváka Joe Jonasa (34) a herečky z Hry o tróny, Sophie Turnerovej (27).

25.09.2023 00:00
Joe Jonas a  Sophie Turner Foto:
Joe Jonas a Sophie Turner na archívnej snímke.
debata

Žiadosť o rozvod podal na súde v Los Angeles spevák kapely. Britská herečka teraz uvádza, že o tomto jeho kroku sa dozvedela až z médií.

Podľa Page Six Sophie Turner prostredníctvom médií zistila, že Joe Jonas požiadal o rozvod. Ako sa uvádza na stránke, rozchod je vždy nepríjemný, no podstúpiť toto všetko pred zrakmi verejnosti je hrozné. Seriálová hviezda mala údajne zostať veľmi nepríjemne zaskočená. Podľa herečky sa dvojica 15. augusta, v deň 34. narodenín Joea Jonasa pohádala, no zrejme nerátala s tým, že jej partner o necelý mesiac podá žiadosť o rozvod.

Priyanka Chopra Jonas Čítajte viac Koniec kamarátstva? Priyanka Chopra mala ku švagrinej blízko, čo urobí s ich putom Turnerovej rozvod?

Ako ukazujú súdne dokumenty, ktoré má k dispozícii Page Six, Sophie Turner podala na manžela žalobu. Jej dôvodom je fakt, že spevák odmieta vrátiť pasy ich dvoch spoločných dcér matke, aby mohli spolu s ňou vycestovať do Británie, kde ona momentálne žije.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

Sledovaná dvojica, ktorá spolu randila od roku 2016, si v roku 2019 vystrojila dve svadby. Najskôr si zaľúbenci povedali „áno“ v Las Vegas, neskôr si svadbu zopakovali vo Francúzsku. Hostina sa konala v Château de Tourreau. V roku 2020 sa im narodila prvá dcéra Willa, v roku 2022 prišla na svet druhá dcérka, jej meno však rodičia nezverejnili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Joe Jonas #Sophie Turner

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...

+ Nestrácajte hlavu, v prvom rade myslite na svoje zdravie.
Nie všetko musí byť tak ako to na prvý pohľad vyzerá,...