Koniec kamarátstva? Priyanka Chopra mala ku švagrinej blízko, čo urobí s ich putom Turnerovej rozvod?

Nečakané správy o rozvode herečky Sophie Turnerovej a speváka Joea Jonasa otvorili aj inú tému. Aký dopad to bude mať na ďalšie vzťahy v rodine.

11.09.2023 00:00
Priyanka Chopra Jonas Foto: ,
Herečka Priyanka Chopra Jonas v kreácii Giambattista Valli.
debata

Reč je najmä o kamarátstve medzi sympatickou herečkou zo seriálu Hry o tróny a jej švagrinou Priyankou Choprou, manželkou Nicka Jonasa, ktorý je mladším bratom Nicka Jonasa.

Joe Jonas a Sophie Turner Čítajte viac Nenávratne zničené! Po špekuláciách o konci manželstva je to oficiálne, slávny pár sa 4 roky po svadbe rozvádza

Dvojicu herečiek bolo vídať často spolu, viackrát ich zachytili v minulosti paparazzovia alebo sa spoločne zúčastnili ako polovičky členov známej kapely na rozličných spoločenských podujatiach. Podľa zdrojov z okolia si Sophie Turner s o desať rokov staršou Priyankou vybudovali veľmi blízky a podporný vzťah.

Topmodelka Imaan Hammam na akcii značky...
Modelka Lila Grace Moss sa tiež objavila na...
+21Herečka AnnaSophia Robb na podujatí Victoria's...

„Je skvelé vybudovať si ženské priateľstvá so ženami, ktoré sú také cool. Môžeme hovoriť naozaj o všetkom,“ uviedla ešte v roku 2020 Sophie Turner v rozhovore pre magazín ELLE. Vtedy tiež naznačila, že vzťahy v rodine môžu byť všelijaké. Nikdy neviete, akú svokru či švagrinú alebo svokra a švagra dostanete. Turner si však rodinné väzby viackrát pochvaľovala.

zväčšiť Sophie Turner a jej manžel Joe Jonas prišli na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Sophie Turner a jej manžel Joe Jonas Sophie Turner a jej manžel Joe Jonas prišli na gala Academy Museum v kreácii Louis Vuitton.

Či rozvod s Joeom Jonasom zasiahne aj do jej priateľstva, je otázne a zároveň vlastne pravdepodobné. V americkom šoubiznise sa totiž často vzťahy naozaj končia tak, že sa bývalí partneri prestanú absolútne vídať a pretrhnú väzby so zvyšnými členmi rodiny. Dôvodom je aj časté cestovanie či sťahovanie sa za prácou, pre ktorú sa zvyčajne ex-partneri často nenachádzajú na jednom mieste.

Lori Harvey Čítajte viac Dcéry slávnych sa vyzliekania neboja: Mossovej Lila ako anjel, Lori Harvey odhalila kypré krivky a Madonnina Lourdes... skoro nahá

Priyanka Chopra, indicko-americká herečka a bývalá Miss sa ku rozvodu svojej švagrinej zatiaľ nevyjadrila. A celkom pravdepodobne tak ani neurobí a bude chrániť Turnerovej a Jonasovo súkromie. Pred pár dňami sa však krásna brunetka objavila na akcii značky Victoria's Secret, kde očarila v priehľadnej kreácii Giambattista Valli. Na akciu prišli aj mnohé ďalšie hviezdy. Viac si pozrite v našej galérii.

Pozrite si tiež: Rozhovor s Gabrielou Marcinkovou

V mojej bubline sa ľudia majú radi, hovorí Gabriela Marcinková
Video
Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #rozvod #kamarátky #Sophie Turner #Priyanka Chopra

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...