Prevoz do nemocnice, náhla operácia. Sophia Loren skončila krátko po oslave 89. narodenín v rukách švajčiarskych lekárov

Sophia Loren nešťastne spadla a utrpela zlomeninu v oblasti bedra. Herečka musela podstúpiť operáciu.

25.09.2023 07:32
sophia 20144 Foto:
Herecká legenda Sophia Loren v roku 2014.
debata

Podľa správ talianskych médií herecká legenda zrejme spadla vo svojom dome v Ženeve. Pri nešťastí si mala privodiť zlomeninu v oblasti bedra. Takmer 90-ročná Talianka má za sebou úspešnú operáciu v Ženeve a aktuálne je vo fáze zotavovania, nasledovať bude rehabilitácia.

Herecká legenda Sophia Loren v roku 2021 počas...
Herecká legenda Sophia Loren v roku 2009.
+4Herecká legenda Sophia Loren v roku 2014.

Podľa talianskeho denníka „La Repubblica“ mala Loren v utorok 26. septembra otvoriť novú pobočku siete reštaurácií „Sophia Loren“ v Bari, štvrtú v Taliansku. Pobočky reštaurácie už sú v mestách Miláno, Florencia a Fiumicino. Zároveň mala hviezda mnohých slávnych filmov dostať aj čestné občianstvo tohto mesta na juhu Talianska. Po herečkinom boku stoja v náročných okamihoch jej dvaja synovia Edoardo (50) a Carlo (54).

Sophia Loren a producent Carlo Ponti Čítajte viac Sophia Loren spoznala muža svojho života ako 16-ročná! Vydala sa zaňho dva razy, ale nevestou, akou túžila byť, nikdy nebola. Prečo?

V októbri 2022 sa Sophia Loren objavila na červenom koberci v Miláne, keď oslavovala otvorenie reštaurácie pomenovanej po nej. 89-ročná legenda bola vždy považovaná za vášnivú kuchárku a početné knihy s jej receptami sa stali bestsellermi.

sophia loren Čítajte viac Prichádza diva! Sophia Loren pred objektívmi len pár dní po oslave narodenín! Tipnite si, koľkých

Za svoju kariéru sa stihla Sophia Loren, ktorá pred pár dňami oslávila 89 rokov, objaviť vo viac ako stovke filmov, v ktorých prežívala vzostupy aj pády lásky. Ako vyzeral jej osobný príbeh lásky s manželom, producentom Carlom Pontim? Dvojica sa vzala dva razy a žili spolu až do roku 2007, kedy Ponti zomrel – viac tu.

zväčšiť Zľava: Luciano Cimmino, Sophia Loren a syn... Foto: Profimedia
Sophia Loren Zľava: Luciano Cimmino, Sophia Loren a syn heerčky Carlo Ponti Jr. na otvorení reštaurácie v Miláne.

Sophia Loren, vlastným menom Sofia Scicolone, sa narodila 20. septembra 1934 v Ríme ako nemanželské dieťa do chudobnej rybárskej rodiny. Štíhla dievčina s prezývkou Špáradlo trávila detstvo a dospievanie v mestečku Pozzuoli, kde zažila aj krušné chvíle spojené s vojnou, keď sa obyvatelia museli skrývať v železničnom tuneli pred bombardovaním – viac o živote a kariére herečky si prečítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sophia Loren #operácia London Bridge

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...