Vždy šik Tlučkovú takto zmenil účes. Cítim už tie roky, priznáva. Ale lambadu si ešte zatancuje

Gizka Oňová, Zuzana Tlučková, Zuzana Vačková a ďalšie herečky sa po piatich rokoch vrátili k divákom s obľúbeným hitom. A tomu prispôsobili aj svoj javiskový imidž. Pozrite sa, ako sa pre svoje úlohy zmenili.

28.09.2023 00:00
tlučková Foto:
Premiéra komédie Klimaktérium 2 alebo ošiaľ menopauzy - na zábere Zuzana Tlučková a Daniela Kuffelová.
debata (1)

Po piatich rokoch od prvého uvedenia úspešnej hudobnej komédie Klimaktérium…a čo? prichádza Divadlo komédie s pokračovaním slávneho divadelného hitu. Pokračovanie vzniklo na výslovnú žiadosť publika, ktoré chcelo poznať ďalšie osudy svojich obľúbených hrdiniek.

Premiéra komédie Klimaktérium  2 alebo ošiaľ...
,,O tejto dosť tabuizovanej téme hovoríme na...
+5Premiéra komédie Klimaktérium  2 alebo ošiaľ...

"Hra hovorí o vážnych témach s ľahkosťou, nadsázkou a vtipom. My sme našli herečky, ktoré boli ochotné do toho ísť. A po piatich rokoch po Klimaktériu 1, ako keby viac dozreli a ako keby viac vedeli, o čom hrajú. Ale nestratili ľahkosť, sviežosť a predovšetkým humor,“ skonštatoval režisér Svetozár Sprušanský.

zväčšiť Premiéra komédie Klimaktérium  2 alebo ošiaľ... Foto: Dalibor Krupka
tlučková Premiéra komédie Klimaktérium 2 alebo ošiaľ menopauzy. Jeanette Švoňavská, Gizka Oňová, Zuzana Tlučková a Daniela Kuffelová.

V predstavení účinkujú Gizka Oňová, Zuzana Tlučková, Zuzana Vačková, Katarína Brychtová, Dagmar Sanitrová, Jeanette Švoňavská, Ľudmila Lukačíková, Daniela Kuffelová a Jana Valocká.

Zuzana Tlučková Čítajte viac Tlučková oslávila okrúhlu 60-ku: Rozosmiať ľudí a zažiť potlesk - nič iné by som si nevybrala

„Bolo to náročné, režisér bol prísny a chvíľami aj zabudol, že mám o 15 – 20 rokov viac ako moje kolegyne. A pri tanci lambada som sa vrátila do mojej mladosti, akurát som vtedy bola inak oblečená… Celé Klimaktérium je zábavné, ale aj poučné. Nielen ženám, ale často aj párom dodáme odvahu otvorene hovoriť o tejto téme,“ prezradila vždy usmiata Gizka Oňová a Zuzana Tlučková dopĺňa: "Pracovali sme od polovice mája, bol to celkom dlhý a náročný proces. Mali sme tanečnú prípravu a nacvičovali sme choreografie pod vedením Janka Ševčíka, ktorý s nami absolvoval už viaceré predstavenia a vedel čo zvládneme a čo naopak už nedáme. Lambada sa mi tancovala dobre, ale je to náročné. Cítim už tie roky, aj keď sa tvárim, že sa ma to netýka. O téme klimaktéria sa snažíme hovoriť láskavo, s humorom a nadhľadom. A neváhame si urobiť srandu aj samé zo seba.“

Herečka Zuzana Tlučková.
Herečka Zuzana Tlučková po premiére divadelnej...
+7Siedma séria Susedov odštartovala s úspechom....

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Vačková #Zuzana Tlučková #Gizka Oňová #Klimaktérium 2

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...