Dôkaz, že láska nepozná roky? Tu ho máte... Zábery Cher nežne a za ručičky s priateľom mladším o 40 rokov

Aj v minulosti pútala pozornosť svojím súkromným životom a výberom partnerov. Pri tom poslednom sa už mnohí ani nepozastavili nad tým, že je od nej výrazne mladší.

28.09.2023 09:30
debata (5)
zväčšiť Speváčka Cher a jej partner Alexander AE... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Cher a jej partner Alexander AE Edwards Speváčka Cher a jej partner Alexander AE Edwards na prehliadke značky Balmain a kolekcie Jar/Leto 2024 v Paríži.

Speváčka Cher sa lásky a partnerských vzťahov nevzdáva ani s blížiacou sa osemdesiatkou. Na parížskej módnej šou sa ukázala s partnerom Alexanderom „AE“ Edwardsom. Dvojica vyvolala pozornosť aj vzhľadom na fakt, že sa dlhší čas špekulovalo o tom, že sa rozišli. Dokonca to aj sami potvrdili médiám. Do mekky módy na prehliadku značky Balmain však znovu dorazili ako partneri a nemohli pôsobiť zaľúbenejšie.

Demi Moore Čítajte viac Demi Moore skrátka nestarne, zaľúbená Cher sa smeje šťastím a táto sexy Britka... na šou Versace nemal kratšie šaty nik

Fotografi zvečnili 77-ročnú hudobnú divu a jej 37-ročného partnera usadených v prvom rade. Celý čas sa držali za ruky a s úsmevom zapózovali aj pozvaným médiám. Žiadne vyjadrenia k tomu, čo dvojicu znovu zviedlo dokopy, však nepadli. Cher sa s úsmevom vyhla zvedavým otázkam a neposkytla žiadne rozhovory.

Modelka na prehliadke značky Balmain a jej...
Modelka na prehliadke značky Balmain a jej...
+7Modelka na prehliadke značky Balmain a jej...

Módna šou Balmain patrila medzi ostrosledované body programu parížskeho týždňa módy. Dôvodom bol aj fakt, že práve tento parížsky ateliér čelil len pár dní pred premiérou novej kolekcie na sezónu Jar/Leto 2024 krádeži viac ako päťdesiat kusov odevov pripravených na prezentáciu. Dizajnér a kreatívny šéf Balmain Olivier Rousteing o tom informoval pred pár dňami na sociálnej sieti.

zväčšiť Speváčka Cher a jej partner Alexander Edwards... Foto: Profimedia
Cher a jej partner Alexander Edwards Speváčka Cher a jej partner Alexander Edwards si vyrazili na večeru do hotela Costes po prehliadke Balmain.

„Naša dodávka bola unesená,“ napísal vtedy Rousteing. „Vďaka bohu, vodič je v bezpečí. Veľa ľudí tvrdo pracovalo, aby tú kolekciu pripravilo. Všetko vyrobíme znova, ale je to obrovská neúcta. Budeme pracovať dňom i nocou, rovnako ako naši dodávatelia. Nevzdáme sa,“ dodal. Na prehliadke v stredu večer napokon predviedli 54 nových modelov a prepracovaných, často ručne zdobených kreácií.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Balmain #partner #Paríž #Cher

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...