Demi Moore skrátka nestarne, zaľúbená Cher sa smeje šťastím a táto sexy Britka... na šou Versace nemal kratšie šaty nik

Bola to obrovská udalosť. Na prehliadku módnej značky Versace sa vo štvrtok večer v západnom Hollywoode zišli mnohé celebrity.

10.03.2023 18:00
Demi Moore Foto: ,
Herečka Demi Moore na prehliadke Versace Jeseň/Zima 2023-24.
debata

Prezentácia kolekcie Jeseň/Zima 2023–24 sa výnimočne konala na americkej pôde a to bola príležitosť pre mnoho slávnych hviezd šoubiznisu, ktoré v Los Angeles sídla, aby sa na akcii ukázali. Prišla napríklad speváčka Miley Cyrus, jej kolegyňa Dua Lipa, ešte stále aktuálna držiteľka Oscara Ariana DeBose či sestry Paris a Nicky Hiltonové alebo Elton John a Channing Tatum.

Jana Plodková Čítajte viac Hviezdy hitu Iveta Germáni a Ferencová na Českých levoch boli za absolútne divy! Najlepšie oblečená? Táto česká herečka...

Kto zaujal výnimočne, bola však opäť americká herečka Demi Moore, ktorej robila garde najstaršia dcéra Rumer Willis. Potomok z jej manželstva s Brucom Willisom zostal v tieni slávnej mamy – 60-ročná Demi jednoducho vyzerá akoby sa nemenila, nestarla. Pred objektívmi predviedla vyžehlenú čiernu hrivu a úsmev na perách. Vyzerala byť v dobrej nálade a rozhodne aj dobre vyzerala.

Herečka Rumer Willis a jej mama Demi Moore na...
Spevák Lil Nas X pútal všeobecnú pozornosť.
+27Herečka Pamela Anderson na prehliadke Versace...

Spokojnosť a láska sú dobrými pomocníkmi v tom, aby sme vyzerali mladšie – teda, niežeby si speváčka Cher (ale aj Demi Moore) nepomohli aj šikovnými rukami chirurgov. Ale pri pohľade na 76-ročnú Cher, ktorá sa chichotala ako školáčka v spoločnosti svojho partnera Alexandra Edwardsa (37), ktorý tiež pôsobil veľmi spokojne. Dvojica bola magnetom pre fotografov, ale aj pohľady ostatných hostí.

Alexander Edwards a jeho partnerka - speváčka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Alexander Edwards a jeho partnerka - speváčka Cher Alexander Edwards a jeho partnerka - speváčka Cher vyzerali veľmi spokojne.

To platilo aj o britských kráskach, ktoré prišli taliansky módny dom podporiť na prehliadku v Hollywoode. Napríklad hviezda seriálu Bridgerton, herečka Simone Ashley, stavila na magentové šaty so vzorom v mikromini dĺžke. A predvádzala nádherné dlhé nohy v topánkach na podpätku. Očarujúca a sexy však bola aj jej krajanka Lily James, mimochodom ambasádorka a reklamná tvár Versace.

zväčšiť Herečka Simone Ashley na prehliadke Versace... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Simone Ashley Herečka Simone Ashley na prehliadke Versace Jeseň/Zima 2023-24, ktorá sa konala v Pacific Design Center v Hollywoode.

Bohatý zoznam celebritných hostí potom doplnili aj slávne modelky na móle, nechýbala Naomi Campbell či Gigi Hadid alebo Emily Ratajkowski a v závere aj spokojná Donatella Versace. „V zásade neopúšťam Miláno, ale túto sezónu som chcela urobiť niečo iné, trochu vystúpiť z mojej komfortnej zóny a vyskúšať si, ako to bude fungovať v inom prostredí,“ vysvetlila Donatella pre portál WWD.com. Výsledok? Vraj nadchol. Viac si pozrite v bohatej galérii a aj na videu nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Versace #Demi Moore #Cher #Anne Hathaway #Donatella Versace #Lily James

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...