Hviezdy hitu Iveta Germáni a Ferencová na Českých levoch boli za absolútne divy! Najlepšie oblečená? Táto česká herečka...

Veľký filmový večer má už za sebou túto sezónu filmových ocenení aj česká (a vlastne aj slovenská) kinematografia. Počas víkendu rozdali ceny Český lev.

06.03.2023 06:54
Jana Plodková Foto:
Herečka Jana Plodková v kreácii od Zuzany Kubíčkovej.
debata

Neprázdno neobišlo ani Slovensko, keď sa z jednej zo sošiek tešil Jonatán Pastirčák, manžel herečky Táni Pauhofovej. Českého leva získal spoločne s Ondřejom Mikulom (Aid Kid) za najlepšiu hudbu k filmu Arvéd. Samozrejme, slávnostné vyhlásenie, ktoré sa konalo v sobotu, sa nieslo aj v znamení večernej módy, veľkolepých módnych kreácií či pôvabu prítomných dám.

Nela Pocisková Čítajte viac OBRAZOM: Ohňostroj farieb! Ďurianová, Pocisková, Simanová a ďalšie! Známe dámy očarili počas galavečera Krištáľové krídlo

Spomedzi záplavy príťažlivých herečiek jednoznačne na módnom poli vyčnievala blondínka Jana Plodková. Jej štýl je už v susednom Česku povestný a tejto dobrej povesti nezostala nič dlžná, keď si obliekla šaty z bielej čipky s ramenami odhalenými pod nepravidelne vlnovkovým lemom. Model bol nežný, spracovanie už podľa fotografií delikátne a výsledok ohurujúci. Plodková bola jednoznačne najlepšie oblečenou ženou akcie.

Herečka Tatiana Dyková na vyhlásení cien Český...
Slovenská režisérka a herečka Tereza Nvotová v...
+12Herečka Elizaveta Maximová na vyhlásení cien...

Spomenúť však, samozrejme, treba aj ďalšie dámy. Napríklad herečka Martha Issová vyzerala očarujúco v šatách jemnej pudrovej farby s abstraktným kvetinovým vzorom v štruktúre látky. Model na tenších ramienkach s rozširujúcou sa sukňou mal patrične romantický nádych, nepresahovalo to však nechcenú hranicu gýčovitosti a výsledok bol opäť veľmi pôvabný pre oko.

petr vaclav Čítajte viac Český lev: Tieto filmy a seriály by sme si podľa akadémie nemali nechať ujsť

Zahanbiť sa nedali ani slovenské zástupkyne počas večera. Režisérka Tereza Nvotová stavila na model čiernej flitrovanej róby na jedno rameno od značky Leeda so závesovým rozparkom. Doplnila ju vysokými koženými rukavicami. Styling bol dramatický, veľmi ženský a Nvotová celkovo pôsobila dospelejšie a zrelšie, no zároveň s nádychom femme fatale.

zväčšiť Herečka Martha Issová žiarila v jemných... Foto: Profimedia
Martha Issová Herečka Martha Issová žiarila v jemných ružových šatách.

Pozornosť na seba strhla aj herečka Natália Germáni, ktorú sprevádzala aj kamarátka a kolegyňa Alžbeta Ferencová alias This is Zea. Duo, slovenskému divákovi veľmi dobre známe z populárneho seriálu Iveta, sa absolútne vymykalo tomu, čo sa dalo vidieť na červenom koberci a najmä Germániovej voľba šiat od Martina Kohouta s nadýchanou širokou sukňou niesla v sebe punc originality, sviežosti a zároveň akejsi krajčírskej couture atmosféry. Alžbeta Ferencová (nájdete ju v odkaze z Instagramu dolu, preklikajte si zábery šípkou) potom stavila na kombináciu bielo-čiernu, v ktorej dostal priestor aj rozparok a nohy zahalené do tmavých pančúch s krištáľovým vzorom. Obe herečky boli skvelo nalíčené a upravené v rámci hair-stylingu, šaty Ferencovej boli z dielne Pinko.

Móda z cien Český lev bola pestrá a vy si ju môžete pozrieť aj v našej galérii vyššie. Nájdete v nej aj Tatianu Dykovú, Evu Decastelo či pôvabnú tehotnú českú herečku.

Video

VIDEO: S herečkou a speváčkou Alžbetou Ferencovou sme sa zhovárali o seriáli Iveta, skúsenostiach v šoubiznise, reakciách okolia, ale tiež o jej rómskom pôvode, o tom, ako vníma, keď ju ľudia chvália či o tom, aké plány má do budúcnosti a na čo by sa chcela najviac sústrediť v kariére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Alžbeta Ferencová #Český lev #Martha Issová #Jana Plodková #Tereza Nvotová #Natália Germáni

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...