Vykročil v ockových šľapajach? Keď zhodil tričko Ryan Phillippe, publiku sa podlamovali kolená. Teraz je na rad na synovi

Obaja jeho rodičia patrili kedysi k idolom tínedžerskej generácie a neskôr sa vypracovali aj na uznávané herecké hviezdy. Zdá sa, že štafetu - aspoň v prípade prvej misie - túži prebrať aj Deacon Phillippe.

02.10.2023 00:00
Ryan Phillippe (vľavo) a jeho syn Deacon Reese... Foto:
Herec Ryan Phillippe (vľavo) a jeho syn Deacon Reese Phillippe na archívnom zábere z roku 2022.
debata

Dvadsaťročný Deacon nie je v americkom šoubiznise neznámym menom – je totiž synom niekdajšieho manželského páru, herečky Reese Witherspoonovej a herca Ryana Phillippa. Podľa viacerých zdrojov z jeho okolia sa však Deacon snaží vyšliapať si vlastnú cestičku.

636577613 Čítajte viac Páni, ukážte hrude! Levine verzus Phillippe - slávnych fešákov netreba prehovárať

Jedným z krokov na nej bude nepochybne aj spolupráca s magazínom King Kong 16: The Americana Issue, pre ktorý sa mladý fešák rozhodol pózovať pred objektívom. A ide zároveň o jedno z najodvážnejších fotení, aké doteraz absolvoval.

Deacon sa pred objektívom vyzliekol a zahalil len do kožušinového kabáta. Na záberoch, ktorých autorom je fotograf Alex La Cruz a ktoré dominujú novému vydaniu, sa predvádza v rozmanitých, dalo by sa povedať zvodcovských podobách.

Reese Witherspoon Čítajte viac Dve dospelé deti, no ona vyzerá ako študentka. Takto očarila na premiére pravá blondínka

Samozrejme, mladý ambiciózny herec, spevák a autor hudby musí rátať aj s tým, že sa nevyhne porovnávaniu so slávnym otcom. Bol to práve Ryan Phillippe, pri ktorom sa kedysi fanúšičkám podlamovali kolená. Phillippa najviac preslávila rola v modernej adaptácii klasického románu pod názvom Veľmi nebezpečné známosti. Zahral si v ňom aj s ex-manželkou Witherspoonovou.

Televízna moderátorka Jarmila...
Slovenská modelka Andrea Verešová s dcérou...
+27Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Reese Witherspoon #pózovanie #Ryan Phillippe #Deacon Phillippe

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...